Uye seçiyorlar heralde kafalarına göre. Beklicen artık.Kanka 00 dan sonra yaptım yeni gördüm hediyemi al çıktı miktar sordu 100 tl dedim mail gelecek 15 dakkaya dedi gelmedi bilen varmı yardımcı olsun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Uye seçiyorlar heralde kafalarına göre. Beklicen artık.Kanka 00 dan sonra yaptım yeni gördüm hediyemi al çıktı miktar sordu 100 tl dedim mail gelecek 15 dakkaya dedi gelmedi bilen varmı yardımcı olsun
00 bitiyor dediler 00 12 de sonra yaptım yine oldu çıktı hediye al butonu ama mail yok ne iyi olurki be 100 tl demekki beni seçtilerUye seçiyorlar heralde kafalarına göre. Beklicen artık.
Kimsede çıkıp bişey demiyor farkındamısın belki alınıyor halen daha çoğu bilmiyor bişey konuya yazan yok kardeşimUye seçiyorlar heralde kafalarına göre. Beklicen artık.
Kardesim banada gelen mail yok beklicen artık kimine 2 saat sonra mail geliyor kimine 15 dk içinde.Kimsede çıkıp bişey demiyor farkındamısın belki alınıyor halen daha çoğu bilmiyor bişey konuya yazan yok kardeşim
Valla mail gelsin sana para atacam ödül çekim yaparsam nazarlık olsun keşke öyle bişey olsa hadi kendine iyi bak kankaKardesim banada gelen mail yok beklicen artık kimine 2 saat sonra mail geliyor kimine 15 dk içinde.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!