***** BJK ben parama bakarım?Ne diyim kanka besiktasliyim zorumami gidiyo diyim anla iste ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
***** BJK ben parama bakarım?Ne diyim kanka besiktasliyim zorumami gidiyo diyim anla iste ??
Tamam ozaman dayi bakalim ozaman paramiza ne atim payfix mefete iban?***** BJK ben parama bakarım?
Kupon benim değil *** ama 500 garanti cepte??Tamam ozaman dayi bakalim ozaman paramiza ne atim payfix mefete iban?
De ibine cvp vermio??Kupon benim değil *** ama 500 garanti cepte??
Benim cepte kac garanti ozaman ?Kupon benim değil *** ama 500 garanti cepte??
0??Benim cepte kac garanti ozaman ?
Kimseye kuruş yok artık kararım kesin ?Benim cepte kac garanti ozaman ?
Kimseye kuruş yok artık kararım kesin ?
Hani 100 tl??Papara attım özelden.
Hani 100 tl??
La benim değil o kupon ama 500 alırım ondan da bugün gelmez o paraKupon geldi ya.
Yanlis karar vermissin katilmiyirum ?Kimseye kuruş yok artık kararım kesin ?
Arıom acmıo??La benim değil o kupon ama 500 alırım ondan da bugün gelmez o para
Senin paran bizim paramizdir ?La benim değil o kupon ama 500 alırım ondan da bugün gelmez o para
Bekle gör?Yanlis karar vermissin katilmiyirum ?
He *** it gibi çalışayım sen otur dayı 50 dayı 30Senin paran bizim paramizdir ?
Dayi hayrima isteme ben verirsen geri gelirHe *** it gibi çalışayım sen otur dayı 50 dayı 30
oooooooooo benden ödül ü aldıktan sonramı buna karar veriyorsunKimseye kuruş yok artık kararım kesin ?
Meto hesap yap borcum varsa atayım yok benim alacağım varsa helali hoş olsun ?oooooooooo benden ödül ü aldıktan sonramı buna karar veriyorsun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!