Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet BİLGİLENDİRME

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

moses

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
eğer otomosyon başka siteye onaylattıysa başka siteye aytırım yapmıştır zaten onun başka kişişler ilgileniyor ayrı finans ekibinde canlı destek falanla alakası yok aktarılan biligiyi karşı tarafa aktarır
Abi Nasıl Bir Kafa Yani Insanları Ben Cözemedim Neye Kime INANCAZ ŞAŞIRDIK DOĞRUSU.

Einstein

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar haklı olan kimsenin kuruşu kalmaz kimseyi mağdur etmem

Leonardo Ponzio

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
az önce iletide gördüm foruma girmiş birileri ana bacı karı kız sövmek nedir adam öldürme sebebi sanırım yaş ortalamsı baya küçük kişişerin yaşı gelmiş adam az çok hayatı yaşıyan adam o şekil klavyeden küfür etmez hele 500 tl için ayrıca benim böle bir sorunum olsa dmden güzelce anlatır çzöüme kavusturududum haklıysam

Leonardo Ponzio

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Abi Nasıl Bir Kafa Yani Insanları Ben Cözemedim Neye Kime INANCAZ ŞAŞIRDIK DOĞRUSU.
kardeşim karşı tarafta haklı olabilir bilemiyorum detaylı. çözülmicek bir sorun deil fakat onayladıysa hata oranı sıfır nerdeyse nereye hangi siteye yatırdıysa bakiye oraya düşer

Einstein

Kayıtlı Üye
4 saniye de yatırmak mümkün mü arkadaşlar görmek zaten 5 saniye

Ekli dosyalar

• 4EF3703F-4D49-4F44-B8E8-744154A2D65D.jpeg
    4EF3703F-4D49-4F44-B8E8-744154A2D65D.jpeg
    65.9 KB · Görüntüleme: 10
  • 6F8D0378-E7EC-4934-A088-42F39FC8A4B2.png
    6F8D0378-E7EC-4934-A088-42F39FC8A4B2.png
    350.6 KB · Görüntüleme: 10
R

Rooster

Ziyaretçi
Ortak grupların olduğu finanslar oluyor a sitesi ile b sitesi aynı papara üstüne yatırım alıyor bunu fark eden üye birine yatırımı yapıp bakiye geçince diğer taraftan da talep veriyor. 500 TL için (bir de yatırımda) çekim dahi değil hiçbir site adına leke sürdürmez.

Einstein

Kayıtlı Üye
Ben üyemi madur etmem bir siteden 3 5 kuruş alınacak diye burdaki insanın parasını sildirtmem yedirmem hiç bir siteye bu böyle biline kendim öderim

Ekli dosyalar

• B9FD5BD2-CA3D-41D4-985D-51C09B88C767.jpeg
    B9FD5BD2-CA3D-41D4-985D-51C09B88C767.jpeg
    319.5 KB · Görüntüleme: 17

Einstein

Kayıtlı Üye
@EhleenN kendi hatası olması rağmen genel kurallarda yazmasına rağmen silindi yönetim olarak saçma bulduğumuz için kendimiz ödedik . Bu forumda hiç bir dolandırıcı firmanın veya üyenin yeri yoktur

moses

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@EhleenN kendi hatası olması rağmen genel kurallarda yazmasına rağmen silindi yönetim olarak saçma bulduğumuz için kendimiz ödedik . Bu forumda hiç bir dolandırıcı firmanın veya üyenin yeri yoktur
Yok banlanma Sebep,Olarak Dolandirici gorunce Ona Sasirdim.Muratında admininde Elinden Geleni Yaptigina Süphemiz Yok Güvenimiz Sonsuz. Daha Betcolors mevzusundan Biliyorum Nasil Caba Sarf Edildigini. Neyse Bilgilenmiş Olduk.Tesekkurler.

R

Rooster

Ziyaretçi
Yok banlanma Sebep,Olarak Dolandirici gorunce Ona Sasirdim.Muratında admininde Elinden Geleni Yaptigina Süphemiz Yok Güvenimiz Sonsuz. Daha Betcolors mevzusundan Biliyorum Nasil Caba Sarf Edildigini. Neyse Bilgilenmiş Olduk.Tesekkurler.
Betcolors bile sonunda alındı demi haklı olsa 500 TL yi mi alamayacağız yada ödemeyeceğiz ama durum çok farklı.

Admin

Administrator
Arkadaşlar. Bu çocuk yalan konuşuyor. Masum olduğuna gerçekten inansam ödemesini ben yapacam. 500₺ bana koymaz. Bu çocuk masum felen değil. Aklınca koparma peşinde. Kendini uyanık sanıyor. Ona iletin o küfürleri ona yediririm tek tek. Gelip burda üyelik açıp küfürler etmesin. Ailesini aratırmasın bana. Bulamaz sanmasın kendini.

Konuyuda kilitliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap