Şans oyunu nasıl ustası oluyon acaba satrançmı buUstasiyim? nerden oynuyon onu syle
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Şans oyunu nasıl ustası oluyon acaba satrançmı buUstasiyim? nerden oynuyon onu syle
Genelde veriyorOyun el veriyomu
Karışıklık oldu galiba yanlış anlaşılma. Hadi bol şans yazdığın gibi gelsinBana niye üst dedin senin şansına güvendim
Hee ***** kürek konuşuyorŞans oyunu nasıl ustası oluyon acaba satrançmı bu
22 farktan çevirebiliyorsa sonunuda getirir.Attı ya kasa
Knk o oyun şans olduğu kadar mantık oyunuda aynı zmanda eli cevirmeyi bekleyecegin taşı bilecenŞans oyunu nasıl ustası oluyon acaba satrançmı bu
Sistem el vermezse yarraq alır ?Hee ***** kürek konuşuyor
Yüzde 10 bilgi yüzde 90 ı şansKnk o oyun şans olduğu kadar mantık oyunuda aynı zmanda eli cevirmeyi bekleyecegin taşı bilecen
Sana konuş dien oldumu zuppeHee ***** kürek konuşuyor
Knk o oyun şans olduğu kadar mantık oyunuda aynı zmanda eli cevirmeyi bekleyecegin taşı bilecen
Onu sordum ışte karşında oyuncu var demi kurpiuer yoktur heralde?Sistem el vermezse yarraq alır ?
Kardeşim 101 de Bütün 1 leri Toplucan Dizcen yan yana büyük sayıları at fazlalık yapmasınKnk o oyun şans olduğu kadar mantık oyunuda aynı zmanda eli cevirmeyi bekleyecegin taşı bilecen
Yok onlar da senin benim gibi oyuncu kim kimi sikerse ?Onu sordum ışte karşında oyuncu var demi kurpiuer yoktur heralde?
Biz ne bilelim 101 Biz anca satranç@Berlin aldın mı cevabını cahil it.
Katılım bitti malesef dostum
mantıklı sonradan taşlamaya yararKardeşim 101 de Bütün 1 leri Toplucan Dizcen yan yana büyük sayıları at fazlalık yapmasın
Aynen maksat orti bitsinmantıklı sonradan taşlamaya yarar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!