Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kripto Bitci.com 100 TL Ödül

Ozimo

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Tesekur ederim direk sitesinden üye oldum eklerler inşallah selfi kimlik gönderdim ama yazılar ters çıktı sorun olmaz insllah

Ozimo

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kesin sorun çıkacak uğursuzluk var çünkü ????

Ozimo

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bitci paramı ver mq üye olduk okadar kaç dakka oldu ???????

Ozimo

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Kesin 3 gün son güne kadar bekletir sonra tekrar belge ister ulan @Rooster sen 10 dakkada halletin diye üye oldum tık yok sendeki sans keşke bende olsa ??????

Ozimo

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ulan bitci de baya yükselmiş verin şu onayı artik

palantis38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ağa yine onaylanmadı kafayı yicem ya
Willy solomon kardes beninde onaylanmiyor . Nufus cuzdanin eskiysensurucu belgenide ekleyebilirsin .yaziyi buyuk harflerle belirgin yaz . Maildende kimlik belgeni ve selfini yazi olacak sekilde ekle de ki bir kac seferdir onaylanmiyor sebebinide bilmiyorum de yaz gonder . [email protected] sanirim adresi sitesinden bakabilirsin.

Willy Solomon

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Tamamdir deneyeceğim
Willy solomon kardes beninde onaylanmiyor . Nufus cuzdanin eskiysensurucu belgenide ekleyebilirsin .yaziyi buyuk harflerle belirgin yaz . Maildende kimlik belgeni ve selfini yazi olacak sekilde ekle de ki bir kac seferdir onaylanmiyor sebebinide bilmiyorum de yaz gonder . [email protected] sanirim adresi sitesinden bakabilirsin.

Ozimo

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
13.10.2021 saat 00:00 itibarıyla hesap onayını gerçekleştirmiş ilk 250.000 kullanıcımıza dağıtılacak olan 100 TL değerindeki hediye Bitcicoinler hesaplara yansımaya başlamış olup, süre ve dağıtım sırası yoğunluğa göre değişkenlik gösterebilmektedir. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Canlı desteğe yaz onayliyor hemen

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap