Benim cok kisa surede onaylandi. Belgeleri yolladiktan bi yarim saat sonra mailini kontrol etBeyler ne kadar sured onaylanıyor bu bilen varmi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Benim cok kisa surede onaylandi. Belgeleri yolladiktan bi yarim saat sonra mailini kontrol etBeyler ne kadar sured onaylanıyor bu bilen varmi
Valla benim 10 dkda hepsi oldu ?Kesin 3 gün son güne kadar bekletir sonra tekrar belge ister ulan @Rooster sen 10 dakkada halletin diye üye oldum tık yok sendeki sans keşke bende olsa ??????
Ben hala bekleyom daha cok beklerim ????100 ? TL gelmesin senden isterim ????sen 10 diyince üye oldum çünkü ??????Valla benim 10 dkda hepsi oldu ?
Kaç dakka sürdü seninAğa yine onaylanmadı kafayı yicem ya
Willy solomon kardes beninde onaylanmiyor . Nufus cuzdanin eskiysensurucu belgenide ekleyebilirsin .yaziyi buyuk harflerle belirgin yaz . Maildende kimlik belgeni ve selfini yazi olacak sekilde ekle de ki bir kac seferdir onaylanmiyor sebebinide bilmiyorum de yaz gonder . [email protected] sanirim adresi sitesinden bakabilirsin.Ağa yine onaylanmadı kafayı yicem ya
2 saatte onaylanmadı gayet hızlı ?Kaç dakka sürdü senin
Willy solomon kardes beninde onaylanmiyor . Nufus cuzdanin eskiysensurucu belgenide ekleyebilirsin .yaziyi buyuk harflerle belirgin yaz . Maildende kimlik belgeni ve selfini yazi olacak sekilde ekle de ki bir kac seferdir onaylanmiyor sebebinide bilmiyorum de yaz gonder . [email protected] sanirim adresi sitesinden bakabilirsin.
Canlı desteğe yazdım ben onayladı2 saatte onaylanmadı gayet hızlı ?
Belgeleri yükledim hala onaylanmadi kontrol edermisiniz de onayladı Hatice hemen yüklendi ???Tamamdir deneyeceğim
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!