@frkan1903 payfic att
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@BMW payfix atAyın 22 23 üne kadar 20₺ Gönderebilecek var mı daha önce de gönderebilirim maaşın yatışına bağlı yani işten çıktım ama maaşın gününü bekliyorum sadece 20₺
BEN NERDEYİM ABİ????Çekiliş Sonuçları
"bmw çekiliş" çekilişine ait sonuçları aşağıda görebilirsiniz.
Toplam Katılımcı: 5
Kazanan Talihliler
- Vortex
Yedek Talihliler
Katılımcı yok.
Çok teşekkürler maaş yatsın gönderirim reis anında işten çıktık kurumsl olmadığı için maaş gününü bekle dediler buda kanıtı şerefsizler ne alalaysa ayın 6 sında çıktım yine bekliyorum maaş gününü@frkan1903 bu arkadaşa devrolsun
Gönüllerdesin??BEN NERDEYİM ABİ????
Yaktın bizi Fehim abiiiiÇok teşekkürler maaş yatsın gönderirim reis anında işten çıktık kurumsl olmadığı için maaş gününü bekle dediler buda kanıtı şerefsizler ne alalaysa ayın 6 sında çıktım yine bekliyorum maaş gününü
Kimseye bişe gönderme helali hoş olsun?Çok teşekkürler maaş yatsın gönderirim reis anında işten çıktık kurumsl olmadığı için maaş gününü bekle dediler buda kanıtı şerefsizler ne alalaysa ayın 6 sında çıktım yine bekliyorum maaş gününü
Gel burayaGönüllerdesin??
Fehim abi kıcına koyam?????Yaktın bizi Fehim abiiii
Gelirsem 500 isticen gelmem???Gel buraya
Ya kanka zaten 2 haftalık yatıracaklar erken çıktığım için piçlik yapıyorlarYaktın bizi Fehim abiiii
Hadi bakalım metoooooo@Rooster 104 tl dagıtım yapılmıştır konu kilit
öpmediğin kimse kalmadı sapık
Cukkayi buldun bizi unuttun wayy MKE@frkan1903 payfxten bekleniyorsun
Yaw ifşa olduk MKE
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!