Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yatış bizim kızlar bi maçı koparıp goturemiyor bi cacık olmaz bu takımdan. Ağ spikeri 1-3 alırsak 2. Olacağız diyordu şimdi 1-3 2-3 alsakta ta birşey değişmiyor diyor tek suclu spiker MK
Oyundan çok çabuk düşüyoruz bi anda 6-0 seri yiyoruzGeçmiş olsun
Ağa dün keşke holigana atsaydm 50 tl kızlar maç sonucu alır benceYatış bizim kızlar bi maçı koparıp goturemiyor bi cacık olmaz bu takımdan. Ağ spikeri 1-3 alırsak 2. Olacağız diyordu şimdi 1-3 2-3 alsakta ta birşey değişmiyor diyor tek suclu spiker MK
2.set bizim kızların kazanirina 50 oran falan veriyordu r nerden gelip aldılar öyleGeçmiş olsun
Kızlar götürü o maçı2.set bizim kızların kazanirina 50 oran falan veriyordu r nerden gelip aldılar öyle
2.set bizim kızların kazanirina 50 oran falan veriyordu r nerden gelip aldılar öyleGeçmiş olsun
beni yatirdiktan sonra götürse ne olur maçı bizim kizlara 1-3 kazanır olmamıştı mKızlar götürü o maçı
Düzgün oynasalar 1-3 çoktan bitmişti maçAğa dün keşke holigana atsaydm 50 tl kızlar maç sonucu alır bence
Aynen sağlık olsun aga bir dahakine umarım2.set bizim kızların kazanirina 50 oran falan veriyordu r nerden gelip aldılar öyle
beni yatirdiktan sonra götürse ne olur maçı bizim kizlara 1-3 kazanır olmamıştı m
Cevo betexen üyeliğin varmıGecmis olsun külüstür abi
@Cevik42 özelden payfix yazarmisin 50 atayım belki islerin vardir.nezaman musait olursan rolü yaparsın.Gecmis olsun külüstür abi
Cevik yok bana salla ben devam edeyim@Cevik42 özelden payfix yazarmisin 50 atayım belki islerin vardir.nezaman musait olursan rolü yaparsın.
*** cukka kokusu mu geldi telefondan cevikAtiyorum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!