Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet BORÇLARIM ....

KİNG10

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Benim tahmin 3-1 degilmiydi bakabilirmisin. Öyle hatırlıyorum 3-1 ise bi görüntü al sana zahmet geçen başka etkinlik tede 7+ demistim adım unutulmuş kazanan yok dediler başka etkinlikte ekleme yaptilar
banlanan üyelere ödül aktarımı sağlanmaz

palantis38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Boş bir adamla aynı kefeye konulmamam lazımdı :)
İlyas herseye dalgaya alan adamsin .eglenmeyi espirili konusmayi seven adamsin .onuda gectim zehir gibi kafan var .alindigin seye bak. Sen bu tarz seylere kusup gidecek adam degilsin.forum yetkileleride valla gayet iyiler.karar tabii ki seninde boyle seylerede bozulup gutmesen 10 numara olacak .cogu kisi senin lafinla geldi unutma.

Cevik42

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
İlyas herseye dalgaya alan adamsin .eglenmeyi espirili konusmayi seven adamsin .onuda gectim zehir gibi kafan var .alindigin seye bak. Sen bu tarz seylere kusup gidecek adam degilsin.forum yetkileleride valla gayet iyiler.karar tabii ki seninde boyle seylerede bozulup gutmesen 10 numara olacak .cogu kisi senin lafinla geldi unutma.
Orası öyle abi de ikimiz için anket açılsa ona bir tane oy çıkmayacak adamla bir konuluyorsam ben de onun gibi davranayim forum da ki yaranayim

palantis38

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Orası öyle abi de ikimiz için anket açılsa ona bir tane oy çıkmayacak adamla bir konuluyorsam ben de onun gibi davranayim forum da ki yaranayim
İlyasim O bu degil.kufur varsa isin icinde kim olursa olsun dogru karar.once o etti biliyorum ama sende ona o sekil cevap verdin.bak bana hic kufur edermiyim. Ne olursa olsun ilyasim analarimiz kutsalimiz .onun degerini bu forum sayfalarinda dusurtecek kelimeler kullanmayalim ki onlara olan sevgimiz sade e reel yasantimizda var olsun. Seni severim o ayri ama kararlarj dogruydu ilyasim. Sevildigi bil ve senden ricam sana edilse bile sen o tongaya dusup onun gibi kufur etme.Allah herkesin gonlune gore versin.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap