pardonelimkaydı
Kayıtlı Üye
Tamamda şimdi 50 bulsam en fazla adama 75 öderim şimdi Mobil ödeme yaparsam 100 TL faturaya yansıyacak hiç karım yok ki
Öyle yap o zaman.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamamda şimdi 50 bulsam en fazla adama 75 öderim şimdi Mobil ödeme yaparsam 100 TL faturaya yansıyacak hiç karım yok ki
Ganobet bakiyen nedirTamamda şimdi 50 bulsam en fazla adama 75 öderim şimdi Mobil ödeme yaparsam 100 TL faturaya yansıyacak hiç karım yok ki
100Ganobet bakiyen nedir
Bana ver param yok@tungabey senin parayı ayarladım tungo, tefo 53 lira geçti elime tungaya ödicem haberin olsun tungo derse tefoya ver sanada verebılırım farketmez diğer fırsattada kalanını verıcem
Payfix atBana ver param yok
Tefo halletmezse el matador atıyor 100 yaparsam atarım
Teşekkürler dostum sağol umarım yaparsın 50 yi kaybedersem 75 atarım eğer 50 TL de kazanırsa 90 olarak atarımTefo halletmezse el matador atıyor 100 yaparsam atarım
Ben faizci değilimTeşekkürler dostum sağol umarım yaparsın 50 yi kaybedersem 75 atarım eğer 50 TL de kazanırsa 90 olarak atarım
Tamam dostum o zaman 50 atarımBen faizci değilim
@tungabey senin parayı ayarladım tungo, tefo 53 lira geçti elime tungaya ödicem haberin olsun tungo derse tefoya ver sanada verebılırım farketmez diğer fırsattada kalanını verıcem
Tamam dostum o zaman 50 atarım
Düzgün konuş amke 50 milyon para geçti elıme sıgara bıle almıyom kendıme borcuma verım dıye yokFırsatını sikmiyim serkan at bana banane tungadan mk.
Düzgün konuş amke 50 milyon para geçti elıme sıgara bıle almıyom kendıme borcuma verım dıye yok
Mesela 50 TL için kaç TL Mobil ödeme yapmam lazımParan hazır kankam istediğin an tak hesapta.
Olmazsa napıcan otobana çıkıp gotumumu sıktırım tefo elıme gecınce verıyom dırekYa banane senin hayat hikayenden aldığın paraları kumara atmadan önce düşünecektin birde düzgün konuş diyor kaç gün oldu mk biri beni borcum var diye rahatsız etse konuşturmam veririm parasını.
Mesela 50 TL için kaç TL Mobil ödeme yapmam lazım
Olmazsa napıcan otobana çıkıp gotumumu sıktırım tefo elıme gecınce verıyom dırek
Helal olsun kırıldım.@tungabey hakkını helal edersen sevınırım gonderdım işin rast gitsin özür dilerim tekrardan
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!