Yaw he heBen bulamadım abi atsana bana.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yaw he heBen bulamadım abi atsana bana.
Ben adama çökmeye calışıom ?Ben bulamadım abi atsana bana.
Bu ne şimdiALANALDI CADDESİ FİRAR SOKAK İCERENKÖY ATAŞEHİR DE YAŞIYORUM @Pala Eğer 1 gram delikanlı isen hesabın acıldıgında bu adrese gelirsin Sana ettiğin küfürleri gösteririm Eğer senin ayağına atmassam O.cocuguyum burdan acık ve büyük herkesin görebileceği şekilde yazıyorum bu mesajları ya görüyorsundur fakeden yada acılınca göreceksin bekliyorum.
RaconkeBu ne şimdi
ALANALDI CADDESİ FİRAR SOKAK İCERENKÖY ATAŞEHİR DE YAŞIYORUM @Pala Eğer 1 gram delikanlı isen hesabın acıldıgında bu adrese gelirsin Sana ettiğin küfürleri gösteririm Eğer senin ayağına atmassam O.cocuguyum burdan acık ve büyük herkesin görebileceği şekilde yazıyorum bu mesajları ya görüyorsundur fakeden yada acılınca göreceksin bekliyorum.
Sorun sende bende fişek gibiii.
One laSen, Ben, Onlar ve Biz filmin ismine bk
filmOne la
İsmi nasıl ***?
yok kafaya taktım klavye delikanlısı kim görecezÇoluk çocukla uğraşma boşver.
bir arkadası davet ettim sadece o yüzden buraya attım.Bu ne şimdi
Yaw bırakın bu işleri biraz ciddi olun kiminle uğraşaxan kim kalacak salla gitsin?yok kafaya taktım klavye delikanlısı kim görecez
Benim yatarım var zaten hic sorun yok Gösterecem ona ettiği hakaretleri DELİKANLI ise yanıt verir zaten hesabı acıldıgında.
Tehdit etmiyorum yüzyüze görüşmeye davet ediyorum
Değmez ?bir arkadası davet ettim sadece o yüzden buraya attım.
Hocam Ataşehir zenginlerin mekanıALANALDI CADDESİ FİRAR SOKAK İCERENKÖY ATAŞEHİR DE YAŞIYORUM @Pala Eğer 1 gram delikanlı isen hesabın acıldıgında bu adrese gelirsin Sana ettiğin küfürleri gösteririm Eğer senin ayağına atmassam O.cocuguyum burdan acık ve büyük herkesin görebileceği şekilde yazıyorum bu mesajları ya görüyorsundur fakeden yada acılınca göreceksin bekliyorum.
Fakir kitlede var mahalle şekliHocam Ataşehir zenginlerin mekanı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!