Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
CoinbaseBeyler raintürk gibi kayıt olup bitcoin eklenen siteler varmı terso kaldik ya
Nedir reis ne yapiyoruz bilgi verebilrmsnCoinbase
Rainturk neki neBeyler raintürk gibi kayıt olup bitcoin eklenen siteler varmı terso kaldik ya
Üye ol kyc doğrulama yap. 3 tane test açılıyor. Onları yapıp satış işleminden sonra paribuya gönder banka hesabına çek. Güzel para veriyorNedir reis ne yapiyoruz bilgi verebilrmsn
Kyc onayı hemen yapiliyormu rainturkde bir ay bekledik oyleyse yapmaya gerrk yok )Üye ol kyc doğrulama yap. 3 tane test açılıyor. Onları yapıp satış işleminden sonra paribuya gönder banka hesabına çek. Güzel para veriyor
Kripto para al sat sitesi ))Rainturk neki ne
Bana 2-3 gün içinde onaylandı sonra bekleme listesine aldılar. 2 günde ordan bekleyip testler açıldı. Max 1 hafta sürer gibi. Şimdi herkes üye fazla yoğunluk olmaz kyc ve testler de. Yoğun olduğu zaman uzun sürüyorKyc onayı hemen yapiliyormu rainturkde bir ay bekledik oyleyse yapmaya gerrk yok )
Anladm hemen onaylanan varmi peki 1-2 saat icerisinde denk geldin mi öyle hic reisBana 2-3 gün içinde onaylandı sonra bekleme listesine aldılar. 2 günde ordan bekleyip testler açıldı. Max 1 hafta sürer gibi. Şimdi herkes üye fazla yoğunluk olmaz kyc ve testler de. Yoğun olduğu zaman uzun sürüyor
1-2 saat denk gelmedim de telegram grubu vardı. 8 saat 9 saat içinde onaylandı yazanlar falan vardı. Dene bi belki erken onaylanır senin ki belli olmazAnladm hemen onaylanan varmi peki 1-2 saat icerisinde denk geldin mi öyle hic reis
Tmm dir ama banka hesabini ekleyemedim hata veriyor mk lar ya1-2 saat denk gelmedim de telegram grubu vardı. 8 saat 9 saat içinde onaylandı yazanlar falan vardı. Dene bi belki erken onaylanır senin ki belli olmaz
O çokta önemli değil boşTmm dir ama banka hesabini ekleyemedim hata veriyor mk lar ya
Millet rainden 200 çekti çoktan yedi. Hatta Benim gibi acemi bile 185 falan cekti. sen rainturk ne diyonRainturk neki ne
Tüh MKE ben cekemedimMillet rainden 200 çekti çoktan yedi. Hatta Benim gibi acemi bile 185 falan cekti. sen rainturk ne diyon
Neden degil bide dogru girdigim halde yanlis dior ** ?O çokta önemli değil boş
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!