Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Var ama yakın zamanda değil baya eskiden demiştim etkinlik sahibine eğer yakın zamanda istiyorsanız sorun değil normal takip ederim diyeSenin dagitimin varmi
Hiç senden para aldigimi hatirlamiyorumVar ama yakın zamanda değil baya eskiden demiştim etkinlik sahibine eğer yakın zamanda istiyorsanız sorun değil normal takip ederim diye
Eski dağıtımo link atsan yetiyıVar ama yakın zamanda değil baya eskiden demiştim etkinlik sahibine eğer yakın zamanda istiyorsanız sorun değil normal takip ederim diye
Umarım alırsın ama o maç 2-2 zor gibiBjk maçı 2-2 bitsinde heryerde 2-2 dedik freebet alak
Ben kuru maclara oynuom valla cok gelio kanka baremleri 30 olan ceyrekte mesela ilk ceyrek 35 atiolar 2 ceyrek alt oluo tabi ligleri bilcenpara baskettede ınsanı delı edıolar valla yarım sayılar
He ya bjk çok basıyogelmez
Sana değildi galiba isim hatırlamıyorumHiç senden para aldigimi hatirlamiyorum
Linkini atsana dağıtımın konularıma girip bulabilirsin soldanSana değildi galiba isim hatırlamıyorum
Mahmut eyup saat 7 de Litvanya da basket maçı vardı ilk çeyrek 46,5ust oynadım 27 sayı çıktı???Ben kuru maclara oynuom valla cok gelio kanka baremleri 30 olan ceyrekte mesela ilk ceyrek 35 atiolar 2 ceyrek alt oluo tabi ligleri bilcen
Aman dayi sen mac verme ??Mahmut eyup saat 7 de Litvanya da basket maçı vardı ilk çeyrek 46,5ust oynadım 27 sayı çıktı???
yarım sayılarda dunya kadar para kaybetmısımdır bılgısayarı parcaladım sınırden her seferınde yumrukluomBen kuru maclara oynuom valla cok gelio kanka baremleri 30 olan ceyrekte mesela ilk ceyrek 35 atiolar 2 ceyrek alt oluo tabi ligleri bilcen
DAYI SENİN ÜST OYNADIGIN MACTA O KADAR OLUR ZATENMahmut eyup saat 7 de Litvanya da basket maçı vardı ilk çeyrek 46,5ust oynadım 27 sayı çıktı???
AsS. A dostlar bol şanslar olsun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!