Ayr ihmar??dayıda portakal sevıomus
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ayr ihmar??dayıda portakal sevıomus
?dayıda portakal sevıom
Sen büyük adamsınbilerek etiketledim zaten böyle adamları sevmem
AL YÜRÜCÜ
BENİM COGU FORUM ÜYEYİMDİR AKTİF TAKILDIKLARIMDA HER YERDE ROLÜM VARDIR
Doğrudur kardeşim ben bu kişiyi nerde görsem illa laf sokarım direkt lafım onaydı ?bilerek etiketledim zaten böyle adamları sevmem
AL YÜRÜCÜ
BENİM COGU FORUM ÜYEYİMDİR AKTİF TAKILDIKLARIMDA HER YERDE ROLÜM VARDIR
Gollll Alanya 16 oldu?
Ne zaman@Sortibet Destek KİMSE OYNAMASIN 3594 ÖDEMEDİ
Dayi adres verde yanlislikla gelmiyek ?Ne gerek var verem adresimi kicin yiyosa gel?
yeah glu gluAyr ihmar??
gecenlerde ufak cekımı 3 4 saatte zorla odedı dahada ugramam@Sortibet Destek KİMSE OYNAMASIN 3594 ÖDEMEDİ
Geçmiş olsun sortibet heryerden kovuldu diye biliyorum en baştan beridir sorunlu bir siteydi@Sortibet Destek KİMSE OYNAMASIN 3594 ÖDEMEDİ
Valla gel ama sağlam gel 50 kamyon adamla gelDayi adres verde yanlislikla gelmiyek ?
Admin e yaz öder sanırım mamiye 2k yakın ödemiş@Sortibet Destek KİMSE OYNAMASIN 3594 ÖDEMEDİ
Ben de bonus alcaktm yok major lig yasak felan dedi bonussuz oynadim cok kuralli site@Sortibet Destek KİMSE OYNAMASIN 3594 ÖDEMEDİ
gecenNe zaman
Gerek yok çözemedikAdmin e yaz öder sanırım mamiye 2k yakın ödemiş
Ben hiç oynamadim uyelik bile yok?Ben de bonus alcaktm yok major lig yasak felan dedi bonussuz oynadim cok kuralli site
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!