kral o şeklinde degilde burdan bi kişiye direk olarak güzelligim olmuştu yok derseniz de canınız saglsun şansınz bl olsun allah birinizi bin etsinDağıtımın Varmı dost
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kral o şeklinde degilde burdan bi kişiye direk olarak güzelligim olmuştu yok derseniz de canınız saglsun şansınz bl olsun allah birinizi bin etsinDağıtımın Varmı dost
Bol şanslar 2 k tepkime iyimis500 TL PARA VAR ARKADASLAR BİLET İCİN YATIRACAM 1 - 1.30 SAAT SÜRER CEVİRMESİ ZAMANI OLAN BANA KATILMAK İSTİYEN GELEBİLİR
ŞARTLAR MİN TEPKİME +2 K
KAR DAN DAGITIM YAPARIM
GÜNAYDIN.
Bol sans500 TL PARA VAR ARKADASLAR BİLET İCİN YATIRACAM 1 - 1.30 SAAT SÜRER CEVİRMESİ ZAMANI OLAN BANA KATILMAK İSTİYEN GELEBİLİR
ŞARTLAR MİN TEPKİME +2 K
KAR DAN DAGITIM YAPARIM
GÜNAYDIN.
Günaydın da nk bı sıkımı anlamadım ben ?500 TL PARA VAR ARKADASLAR BİLET İCİN YATIRACAM 1 - 1.30 SAAT SÜRER CEVİRMESİ ZAMANI OLAN BANA KATILMAK İSTİYEN GELEBİLİR
ŞARTLAR MİN TEPKİME +2 K
KAR DAN DAGITIM YAPARIM
GÜNAYDIN.
Günaydın kardeşim bol şans olsun500 TL PARA VAR ARKADASLAR BİLET İCİN YATIRACAM 1 - 1.30 SAAT SÜRER CEVİRMESİ ZAMANI OLAN BANA KATILMAK İSTİYEN GELEBİLİR
ŞARTLAR MİN TEPKİME +2 K
KAR DAN DAGITIM YAPARIM
GÜNAYDIN.
Bol şanslar hocam500 TL PARA VAR ARKADASLAR BİLET İCİN YATIRACAM 1 - 1.30 SAAT SÜRER CEVİRMESİ ZAMANI OLAN BANA KATILMAK İSTİYEN GELEBİLİR
ŞARTLAR MİN TEPKİME +2 K
KAR DAN DAGITIM YAPARIM
GÜNAYDIN.
0 landımGünaydın kardeşim bol şans olsun
Geç gördüm geçmiş olsun0 landım
Sabah mesaisi geciktik bol şans500 TL PARA VAR ARKADASLAR BİLET İCİN YATIRACAM 1 - 1.30 SAAT SÜRER CEVİRMESİ ZAMANI OLAN BANA KATILMAK İSTİYEN GELEBİLİR
ŞARTLAR MİN TEPKİME +2 K
KAR DAN DAGITIM YAPARIM
GÜNAYDIN.
Geçmiş olsun0 landım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!