Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
anadolu yakası bizim ya bir sıkıntı olursa söyle bana her kösesini biliyomuğraşıp duruyorum bro. askerlikle ilgili problemler.. Muayene olmam gerekiyor taa Anadolu yakasina bi hastaneye sevk verdiler zar zor bulabildim de randevuyu daha alamadim. Bi daha gitmem gerekecek. Git gel derken hastalandik şimdi de kaçak duruma düştük :s sen nasılsın?
Şarj az anca ?@Zagor takibin az kanka yeni kuponda tam gaz ?
Bolsans katılım varmı knkliste : @tungabey
DAĞITIMI OLAN KATILSIN olmayan katılmasın
50 tl tungaya 150 tl 5 kişiye 30 şeklinde
eyvallah bro sagolasin.. Marmara üniversitesi Pendik araştırma hastanesine verdiler.. pek gitmisligim yok o taraflara o yüzden zar zor bulabildim. Kendime gelene kadar kaçak takilicam ? askeriyeye dedim bisey yapmadilar baba bi sure kacak kalirsin dedi memur kız bi islem yapmadi yanianadolu yakası bizim ya bir sıkıntı olursa söyle bana her kösesini biliyom
eyvallahbol şanslar boyka dağıtımım yok zaten gec kaldık bol şans dilemek istedim
gbt ye girme basın ağrıreyvallah bro sagolasin.. Marmara üniversitesi Pendik araştırma hastanesine verdiler.. pek gitmisligim yok o taraflara o yüzden zar zor bulabildim. Kendime gelene kadar kaçak takilicam ? askeriyeye dedim bisey yapmadilar baba bi sure kacak kalirsin dedi memur kız bi islem yapmadi yani
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!