yokRolling devammi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
yokRolling devammi
Aynen bu arkadaştı
Ben miyim yani?Aynen bu arkadaştı
valla birebir aynıydı kullanıcı adı şimdi ip karşılaştırmasıda yaparız da önemi yok kimse eglensin kendi çapındaBen miyim yani?
Yap tabi ip karşılaştırması benş tanıyan tanıyor hatta sende tanıyorsun dostum ben o kadar afi orospu cocuğumuyumvalla birebir aynıydı kullanıcı adı şimdi ip karşılaştırmasıda yaparız da önemi yok kimse eglensin kendi çapında
frkan1903 yine aynıydı kullanıcı adı sorun yok değilsen degilsindir konuyu burda gündeme getirmeyelim kapatalımYap tabi ip karşılaştırması benş tanıyan tanıyor hatta sende tanıyorsun dostum ben o kadar afi orospu cocuğumuyum
Sen yine ip karşılaştırması yapta herkes bilsin benim olmadığımıfrkan1903 yine aynıydı kullanıcı adı sorun yok değilsen degilsindir konuyu burda gündeme getirmeyelim kapatalım
bu kullanıcı adının telifini alamam yafrkan1903 yine aynıydı kullanıcı adı sorun yok değilsen degilsindir konuyu burda gündeme getirmeyelim kapatalım
Lafına inanıyorum dostumSen yine ip karşılaştırması yapta herkes bilsin benim olmadığımı
Aynen haklısın , takıştıgın biri yapmıştır diye tahmin ediyorumbu kullanıcı adının telifini alamam ya
Zaten tanıyan bir ************* geçende @BMW ye de yapmışlardı ipden bulamazsn değil mi kim olduğunuAynen haklısın , takıştıgın biri yapmıştır diye tahmin ediyorum
sadece konumu bulurZaten tanıyan bir ************* geçende @BMW ye de yapmışlardı ipden bulamazsn değil mi kim olduğunu
Yok nerden baglandıgını buluruz en fazla neyse boşver bidaha olmaması dilegiyleZaten tanıyan bir ************* geçende @BMW ye de yapmışlardı ipden bulamazsn değil mi kim olduğunu
Oda olur konumuna bakae mısın @KİNG10sadece konumu bulur
************* ben tokatta yaşıyorum dostum
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!