Dostum yaztik ya 14 üne ertelendi iade olacakMackolikten baktım gördüm ama dedigim gibi 0.0 gösteriyordu bitmiş yazıyordu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dostum yaztik ya 14 üne ertelendi iade olacakMackolikten baktım gördüm ama dedigim gibi 0.0 gösteriyordu bitmiş yazıyordu
Daha 24 saat dolmadı 22.45 te idi maç o saat belli olur ertelenmesi iyi oldu bir bakimdan24 saat sonra bakiye hesabına geçmesi lazım. canlı destege kupon no falan yaz ilgili birime iletsinler
Diğer maç bugün mu?Daha 24 saat dolmadı 22.45 te idi maç o saat belli olur ertelenmesi iyi oldu bir bakimdan
O da dün du o maci buldum o da iptal yaziyorDiğer maç bugün mu?
9 maçıda yan yana getirmek her yigidin harcı degil heeDaha 24 saat dolmadı 22.45 te idi maç o saat belli olur ertelenmesi iyi oldu bir bakimdan
Dur atam yeşil leri nazar degdirmeyin ha ??9 maçıda yan yana getirmek her yigidin harcı degil hee
alarmı 21:45 kurduk bakalım payfix ötecekmi ???Dur atam yeşil leri nazar degdirmeyin ha ??
Şuraya bak gözlerim yeşil len di ??9 maçıda yan yana getirmek her yigidin harcı degil hee
21.45 niye ??alarmı 21:45 kurduk bakalım payfix ötecekmi ???
maşallah ufak tefek oranlar ama bi 100 attıysan iyi paraŞuraya bak gözlerim yeşil len di ??
şampiyonlar ligi maçı varya ondan dermişim dedinya 24 saat 21,45 te doluyor21.45 niye ??
Yok 2035 a koyım?14.02.2021 de görünüyor maç
100 den bir sıfır çıkar kayıp bonusu ile oynadım ??maşallah ufak tefek oranlar ama bi 100 attıysan iyi para
22.45 ti maclarin başlama saatişampiyonlar ligi maçı varya ondan dermişim dedinya 24 saat 21,45 te doluyor
Dün 11 maç dedim kimse inanmadı a koyım???100 den bir sıfır çıkar kayıp bonusu ile oynadım ??
paraaaaaaaaYok 2035 a koyım?
Ğara?paraaaaaaaa
yazma şunları yahu google amcadan anlamlarını arayıp duruyorum iş çıkarma bana
Wolfsburg karılar maçında 8 gol daha çıkar mı ????
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!