Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İnşallah öyledir Kral ama flash score 10 diyor11veya 12 abi eminim
flash 70 taç çıkmış maçta 56 taç gösteriyodu dogru girmiyo onlarİnşallah öyledir Kral ama flash score 10 diyor
Bro tacı gostermiyor la@Messi06 uygulamadan brondby maçının ilk yarı çıkan taç sayısının resminide atarmısın kanka. nesine 25 gösteriyodu site 24 gösteriyo 24.5 üst oynadım ben gece gece sktrecekler ikiside tekten
Hep sıkıntı cıkıyor bu tarz oyunlarda Kral ?flash 70 taç çıkmış maçta 56 taç gösteriyodu dogru girmiyo onlar
oha harbi öylemi yapmam lazım@muhsinovi kanka yayını alıp şut dakikalarını siteye mail atman gerekiyor öyle bi sikindirik olayki bu uğraşıp durcan amkkk
Al burdan önden oku belki iş görür Canlı: 1-0 | Galatasaray - Lazio canli burada - Maç özeti, son dakika gelismelerioha harbi öylemi yapmam lazım
Mantikli olan da bu baska turlu site kabul etmez@muhsinovi kanka yayını alıp şut dakikalarını siteye mail atman gerekiyor öyle bi sikindirik olayki bu uğraşıp durcan amkkk
canlı destek kabul etmez kanka bunulnkinide atsan arkadaşımın başına bets10 grubundan bi siteyleaybı muhabbeti yaşadı cocuga yabancı maçı satın aldırdılar taç veya baika bişey oynamıştı tek trk izleyip dakikalarını yazıp mail atmıştı 5-6 gün sonra bakiye yansımışyı ***oha harbi öylemi yapmam lazım
görmez bu kralAl burdan önden oku belki iş görür Canlı: 1-0 | Galatasaray - Lazio canli burada - Maç özeti, son dakika gelismeleri
ilk yarı lazım bize kardesim messi attı site kabul ederse ödülü ona atıcam
İy 11 şut varGALATASARAY - LAZİO MAÇINDA İLK YARI İSABETLİ İSABETSİZ FARKETMEZ 11 ŞUT ÇEKİLDİĞİNE DAİR RESMİ KAYNAKTAN KANIT BULANA 25TL ÖDÜL
maçı izledim 12 şut çekildi saydık hatta ama site kayıp gösteriyor çıldırıcam
Kanka destek ne diyor vortex diyir ya hani dakika daika izleyeceksin diye destek diyormu oyle birsey yokss biz karisamayiz sağlayıcı falan mu diyir acabanapacagımı sasırdım gece gece biri akıl versin ya offffff
GALATASARAY - LAZİO MAÇINDA İLK YARI İSABETLİ İSABETSİZ FARKETMEZ 11 ŞUT ÇEKİLDİĞİNE DAİR RESMİ KAYNAKTAN KANIT BULANA 25TL ÖDÜL
maçı izledim 12 şut çekildi saydık hatta ama site kayıp gösteriyor çıldırıcam
napacagımı sasırdım gece gece biri akıl versin ya offffff
yok destek mail atın kanıtlarınızla birlikte dediKanka destek ne diyor vortex diyir ya hani dakika daika izleyeceksin diye destek diyormu oyle birsey yokss biz karisamayiz sağlayıcı falan mu diyir acaba
History: Galatasaray-Lazio | Stats | UEFA Europa League 2021/22
Find all match stats from Galatasaray vs Lazio UEFA Europa League Group stage, including key stats, attacking, defending and more.www.uefa.com
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!