Haylaz46
Kayıtlı Üye
? Yani ?17 geldi 5:70 ganyan la won ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
? Yani ?17 geldi 5:70 ganyan la won ?
Kazandi arkadaş 5 li ganyani bildi? Yani ?
Helal valla. Kazancı daim olsunKazandi arkadaş 5 li ganyani bildi
170 liralık oyun yaptım kanka 120 de altılı yaptım kafa yok 5 atta bunu oynadım sonra250 verebilir üstü kar inşallah fazla verirr
booş ver güzel kupon tuttuya zarar çıksın barii170 liralık oyun yaptım kanka 120 de altılı yaptım kafa yok 5 atta bunu oynadım sonra
Canın sağolsun dostBeyler malesef 170 lira vermiş tam oynadığım para kusura bakmayın bi kazanç sağlayamadık gece rol yaparız
vay qmk ben ce az verdii neyse sağlık olsunBeyler malesef 170 lira vermiş tam oynadığım para kusura bakmayın bi kazanç sağlayamadık gece rol yaparız
Altılı 5 de kaldı 3.300 vermiş böyle bişey olmaz kankavay qmk ben ce az verdii neyse sağlık olsun
sağlık olsun bu günde olmadııAltılı 5 de kaldı 3.300 vermiş böyle bişey olmaz kanka
2 - BALYECİ SALİHsağlık olsun bu günde olmadıı
15 yıldır oynarım emin ol senin hayatın boyunca kazanamıcan paralrı buldum at yarışında babayiğit yorum yaparken karşındaki bilerek konusAt yarışını iyi takip edip iyi analiz edip oynamak lazım kusura bakmayın çocuk oyunu değil bu
Sado çifte yaptı bursada .kolay kolay gitmezdi bursaya Sadettin boyraz. Bayram parasini çıkarttı sado15 yıldır oynarım emin ol senin hayatın boyunca kazanamıcan paralrı buldum at yarışında babayiğit yorum yaparken karşındaki bilerek konus
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!