Çevik sana 150 TL borcu mu var ?çevik 150 atarsa atarım yoksa atamam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çevik sana 150 TL borcu mu var ?çevik 150 atarsa atarım yoksa atamam
yavvv bi gidin yahu kaçtı 7 oran yahu55 demedinmi?
yok sözü var yahu ne borcuÇevik sana 150 TL borcu mu var ?
He o meseleyok sözü var yahu ne borcu
he söz ağızdan bi kere ç çıkar falan diyodun aga o yüzden dedim herkese geçirdin hak hukuk konusunda. fazla istemem 55 kafi diyince yazıyım dedimyok sözü var yahu ne borcu
o zaman 50 tl em vardı gerek yok dedimde 50 gidiverdi atarsa atar atmazsa yapacak birşey yok.55 demedinmi?
yok sözü var yahu ne borcu
Yaw adam 50 tl vermiş bugun kendini ifade edemio batıohe söz ağızdan bi kere ç çıkar falan diyodun aga o yüzden dedim herkese geçirdin hak hukuk konusunda. fazla istemem 55 kafi diyince yazıyım dedim
yazdım la ben inkarmı ediyorum sanki.he söz ağızdan bi kere ç çıkar falan diyodun aga o yüzden dedim herkese geçirdin hak hukuk konusunda. fazla istemem 55 kafi diyince yazıyım dedim
Metoooo sussoooooooooooooooo millet iyi dolmuş herkes eteğindeki taşları döksün bakalım hahahaha
yav git tefo. senden paragöz yok 2 forumdada boşunamı ismin tefoya çıkmışParagöz deyince kızıyon meto baştan fazla gelir dedin kasayı batırdın yan çiziyon son söze bakılır sen bir yere gidersin ürün almaya 1500 der pazarlık yaparsın 1200 e anlaşırsın sonra alırsın adam sana demez ben 1500 dedim diye.
yav git tefo. senden paragöz yok 2 forumdada boşunamı ismin tefoya çıkmış
***??yav cevo yapacagin isin.....
bu para once sovdurur sonra sevdirir
At banametooo para lazimsa 100 e 1500
Yuhhhh 100 ver 1500 alırsın???metooo para lazimsa 100 e 1500
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!