kesin betconun mallığı takim ve skor oranları ters yazmışlaro zaman 12-6 dan 19-0 serimi yedi
24 saat sonra iade olur
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
kesin betconun mallığı takim ve skor oranları ters yazmışlaro zaman 12-6 dan 19-0 serimi yedi
mantiksiz isteo zaman 12-6 dan 19-0 serimi yedi
yok ama 2-3 setleri takip ettim birazda kazandım 2setten bi terslik olmadı. 4,sette 13-6 gidiyordu birden kayboldukesin betconun mallığı takim ve skor oranları ters yazmışlar
24 saat sonra iade olur
138.5 alt dedik 2.30 dk 16 sayı olmaması lazım bendeki sans ile atarlarmk 49 iade olduda o ara başka sitedeki 100 tl em gitti mk betcosu mallar
Dedim ve 3 lük yağmuru başladı ?138.5 alt dedik 2.30 dk 16 sayı olmaması lazım bendeki sans ile atarlar
127 atamazlar heralde138.5 alt dedik 2.30 dk 16 sayı olmaması lazım bendeki sans ile atarlar
valla bunlar tam manyak adamlar 70 sayı fark atıyor ama yineden eşşek gibi sayı atıyorlarDedim ve 3 lük yağmuru başladı ?
Normalde siksen atamazlar ben girdim atar pezolar son bonusu girdik mke127 atamazlar heralde
1dk 12sayıvalla bunlar tam manyak adamlar 70 sayı fark atıyor ama yineden eşşek gibi sayı atıyorlar
fark çok açık atamazlar heralde1.40 saniye 12sayı olmaması lazım
129 45 sn won1dk 12sayı
Won be 40 saniye de 12 sayı atamaz herallde ??fark çok açık atamazlar heralde
Barem 132 ye kadar dğştu çıktım Bi girdim barem 140 daha dedim yattık ??129 45 sn won
ne atalım payfix papara ıbanBarem 132 ye kadar dğştu çıktım Bi girdim barem 140 daha dedim yattık ??
ne atalım payfix papara ıban
, ??Normalde siksen atamazlar ben girdim atar pezolar son bonusu girdik mke
Katlarsam söz bonusu girdik ana para kayıp yukarıda yazdım ya ??ne atalım payfix papara ıban
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!