Yalan konuşma verdim ?Tabi kazanan görmezsin çünkü bana hiç vermedin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yalan konuşma verdim ?Tabi kazanan görmezsin çünkü bana hiç vermedin
Vermedin ayrıca seni tanımıyorum ben sutladiginiz adminle genelde muhatap oluyordumYalan konuşma verdim ?
Öldü o ben varım olmazmı ?Vermedin ayrıca seni tanımıyorum ben sutladiginiz adminle genelde muhatap oluyordum
Kanıtlarsan 1 hafta banla beni kanıtlayamazsan freeyi uyanır uyanmaz yada şimdi isterimYalan konuşma verdim ?
Olur olur yeriz de konuyu değiştirmeyelimÖldü o ben varım olmazmı ?
Seni banlasam elime geçecekki vermişizdir sanada.Kanıtlarsan 1 hafta banla beni kanıtlayamazsan freeyi uyanır uyanmaz yada şimdi isterim
Bonus birimine iletiyoruz. Onay gelirse. Bilgi veririz efendim.Olur olur yeriz de konuyu değiştirmeyelim
Beni bankadan çoğu üye keyif olabilir her neyse eklemediniz ama hatırlamamakta haklısın @BMW ye bile verilmiş bana verilmemiş normalSeni banlasam elime geçecekki vermişizsir sanada.
PekiBonus birimine iletiyoruz. Onay gelirse. Bilgi veririz efendim.
İlk tefocan sonra moderatör oldu ya adminim o yüzden şaka manasinda dedimO ne demek
Bu saatte imkansızBonus birimine iletiyoruz. Onay gelirse. Bilgi veririz efendim.
Arsa marsa varmı kazanamazsan. İpotek edek alırız. ElindenBeni bankadan çoğu üye keyif olabilir her neyse eklemediniz ama hatırlamamakta haklısın @BMW ye bile verilmiş bana verilmemiş normal
Takılıyor kafasına göre ? onuda öyle mutlu ediyoruz.İlk tefocan sonra moderatör oldu ya adminim o yüzden şaka manasinda dedim
Aynen bonuscular uyumuş ?Bu saatte imkansız
Dayı kraldır takılsın kafasina göreTakılıyor kafasına göre ? onuda öyle mutlu ediyoruz.
Elimde birtek kaybolan hayallerim kaldı son 1000 lirayida bu forumda yedim 2 gün önce canım üyelerimiz e roll acayim kazansinlar dedim elvedaaaaArsa marsa varmı kazanamazsan. İpotek edek alırız. Elinden
Allahdan ban yetkisi vermedik. ?Dayı kraldır takılsın kafasina göre
Forumun yarısi yoktu ???Allahdan ban yetkisi vermedik. ?
Yarın tamam açarsın. 1 hakkımız var. Onuda sen kullan bakalım. ? Senide görelim.Elimde birtek kaybolan hayallerim kaldı son 1000 lirayida bu forumda yedim 2 gün önce canım üyelerimiz e roll acayim kazansinlar dedim elvedaaaa
Saat kac gibiYarın tamam açarsın. 1 hakkımız var. Onuda sen kullan bakalım. ? Senide görelim.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!