Ben yatacam 1 saat sonra işe kalkacaz tebrikler tekrarCartegenas ilk yarı 05 üst takım golü alıyordum dk 12 de gol attı alamadık şimdide 2 0 yaptı bakalım şans neyse odur bizde buna oynadik
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben yatacam 1 saat sonra işe kalkacaz tebrikler tekrarCartegenas ilk yarı 05 üst takım golü alıyordum dk 12 de gol attı alamadık şimdide 2 0 yaptı bakalım şans neyse odur bizde buna oynadik
Gece maçlarını hep söylüyorum soylemisimdir seviyorum az maç kafa rahatGol 1 bugün o gün
Benimde elimi attığım kuruyor mke bugün Kızılyıldız denen gotler 1.5k dan etti yavDep atti kaldı 1 gol valla şansın iyi gidiyor reis neye girsen uçtu **
Ev knkaFavori kimdi beyler ev miydi depmiydi
Gece normal de alt maçlarıdır ama bugün bu 2. Gol de gelirse üst günü heraldeGece maçlarını hep söylüyorum soylemisimdir seviyorum az maç kafa rahat
O zmn superEv knka
Ev tek kale oynamis atacak benceFavori kimdi beyler ev miydi depmiydi
Aynen reis yapıştırır birazdan ev inşallahO zmn super
O değilde Leon maçını 5. 5 üst 4 oran işaretledim bu tutan kupona eklemiştim sonra 4.5 üste çektim heralde 10 k yi görürdükGece normal de alt maçlarıdır ama bugün bu 2. Gol de gelirse üst günü heralde
Siradaki golune baktigin zmn zaten favori belli oranlardanO zmn super
Kapadım valla siteyi bakmıyorum maç bitsin çekim için girecem neyse bakiye çekip cikacam ??Siradaki golune baktigin zmn zaten favori belli oranlardan
Boşver herşey hayır var çok da yükselmemek lazım ödemezlerO değilde Leon maçını 5. 5 üst 4 oran işaretledim bu tutan kupona eklemiştim sonra 4.5 üste çektim heralde 10 k yi görürdük
Geçen ay 9 k çektim 10 dk sürmedi burdanBoşver herşey hayır var çok da yükselmemek lazım ödemezler
Ev bastırıyorGeçen ay 9 k çektim 10 dk sürmedi burdan
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!