Abi yap dedigin zaman yaptm alsaydin betebrikler arkadaşlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi yap dedigin zaman yaptm alsaydin betebrikler arkadaşlar
5de2 ?Messi harden apsu willysoloman trefector banko ?
Çıkmışım amkk ?tebrikler arkadaşlar
Bu sitede kovid var kanka burdan cekme bidaha ?tebrikler arkadaşlar
Knka sure dolarsa cekerim dedim resim bile aldim sure dolmustu istersen atayimAbi yap dedigin zaman yaptm alsaydin be
Sasiran olmazki kaybettigin en son ki savas milattan once 500 yuzyil felandi ?Çıkmışım amkk ?
Senin som ağzına varya parami ver cabuk???5de2 ?
Abi 4e 1 kala dedin ben tc onayliyim saniym ne bilim etkinliklere felan katilabiliyodum onaylayana kadar 1 dakka geciyo zatenKnka sure dolarsa cekerim dedim resim bile aldim sure dolmustu istersen atayim
La bugun cok kotu 250 gitti son bi kursun var sitede onuda lazio macina bekliyorum acarim konuyu liste sana veririk ?Senin som ağzına varya parami ver cabuk???
Sen katilsaydin bana çıkmazdı ?Abi 4e 1 kala dedin ben tc onayliyim saniym ne bilim etkinliklere felan katilabiliyodum onaylayana kadar 1 dakka geciyo zaten
Ben disarda olurim kesin bittik valla ya hafta sonuna girmeden erittik kasayi hep aqnLa bugun cok kotu 250 gitti son bi kursun var sitede onuda lazio macina bekliyorum acarim konuyu liste sana veririk ?
Neyse saglik olsun abi net yavas yapana kadar zaman gecti emegine saglikKnka sure dolarsa cekerim dedim resim bile aldim sure dolmustu istersen atayim
Pazar gunleri oynamam daha hep boyle cumartesi alion pazar verion ** ?Ben disarda olurim kesin bittik valla ya hafta sonuna girmeden erittik kasayi hep aqn
Cikacagi zaten belli degildi saglik olsun dostNeyse saglik olsun abi net yavas yapana kadar zaman gecti emegine saglik
Belliydi ben katilsam @Apsuvachacha bos doncekti?Cikacagi zaten belli degildi saglik olsun dost
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!