white angels ms2 5.35 oran süprizVer bi voleybol atalim ya şans0 bende @Vortex gelirse gelir
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
white angels ms2 5.35 oran süprizVer bi voleybol atalim ya şans0 bende @Vortex gelirse gelir
Belki uğurlu olur dedim ne bileyim usta olmazsa biraz daha bekleticem arkadasi yapacak birsey yokÖdemen varken rol riskli oluyo keşke sakin kafa ufak ufak takılsaydın
Ulan tam alicam 3.40 oldu oranwhite angels ms2 5.35 oran süpriz
Tamam şansın bol olsun inş başarırsınBelki uğurlu olur dedim ne bileyim usta olmazsa biraz daha bekleticem arkadasi yapacak birsey yok
5.85 di ben sana söyledigimde geri düşmüştü 11-9 suan 12-16Ulan tam alicam 3.40 oldu oran
Vortex para olsa 5.85 orana 100 atardin sanzimiza part olmayınca böyle oranlar denk geliyor2.65 suan
ne 100 ü en az 200Vortex para olsa 5.85 orana 100 atardin sanzimiza part olmayınca böyle oranlar denk geliyor
Oynanmiyor ki *** surekli oran degisiyor yanina 1 mac koydum2.65 suan
Aynen 150 ye yakın alırdı rahat 400 yapardıoran 2.25 oldu kaptan yakalayabilseydi 5.85 den güzel artardı kasa
Güzel kupon gelir umarım kaybediyorsan böyle kaybet 1.1.30 oranlarda nedir
oran güzeldi , başka hangi maça oynadınWhite angels 2-2
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!