Dua et ekmek kuyruğu değil ,?Tüp kuyruguna girdik ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dua et ekmek kuyruğu değil ,?Tüp kuyruguna girdik ?
Geldi 30 kurusluk oyuna girdik 3 lisa verdi onuda kaybettikGeldimi sıra
Bana da 15 verdi o oyun bende patladımGeldi 30 kurusluk oyuna girdik 3 lisa verdi onuda kaybettik
15 gene iyiymis vallaBana da 15 verdi o oyun bende patladım
Hangi oyunda oynadinBana da 15 verdi o oyun bende patladım
Listenin en sonundaki oyunHangi oyunda oynadin
adi ne o oyununListenin en sonundaki oyun
Hapy richesadi ne o oyunun
saol kamkaHapy riches
Yav niye ceviremiyorum ben hata veriyor ..we are currently not allowing gameplay from United states yazisi çıkıyor bu nedemek mkBana da 15 verdi o oyun bende patladım
Bu nedir mk şu anda Amerika Birleşik devletlerinden oyuna izin vermiyoruz yazısı çıkıyor ???Yav niye ceviremiyorum ben hata veriyor ..we are currently not allowing gameplay from United states yazisi çıkıyor bu nedemek mk
Fbi mevzuyu cakmis olabilir abi kaç kaçBu nedir mk şu anda Amerika Birleşik devletlerinden oyuna izin vermiyoruz yazısı çıkıyor ???
Vay mk hedefe mi aldılar bizi nedirBu nedir mk şu anda Amerika Birleşik devletlerinden oyuna izin vermiyoruz yazısı çıkıyor ???
La dur mk korkutma bizi ?Fbi mevzuyu cakmis olabilir abi kaç kaç
Ahahhahahaj ulan abi ya iyi güldüm valla??La dur mk korkutma bizi ?
La gülme ben ciddiyim mk bu ne ilk defa yaşıyorum bu şeyiAhahhahahaj ulan abi ya iyi güldüm valla??
Bende bilmiyorum ki knk ilk defa duydumYav niye ceviremiyorum ben hata veriyor ..we are currently not allowing gameplay from United states yazisi çıkıyor bu nedemek mk
Yaraki yedim herhaldeBende bilmiyorum ki knk ilk defa duydum
Federaller gelir evden kaç MK ?Yaraki yedim herhalde
Canlı destek bunu yazdi knk ...Vpn kullandığınızdan dolayı bu hatayı almaktasınız.Vpn kapatarak giriş sağlayınız. Nereden kapanıyor bu nasıl açılmış bilmiyorum daFederaller gelir evden kaç MK ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!