Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kripto Çekim Kanıtlı 3 USD 32 TL / Detaylı Anlatım

Burak16

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Faceye bağlayın sonra benim görevim de videoları kabul etmek diyin. Hepsini kabul ettiktenden sonra. Görevde ye tıklayın. Atlama görevi diyip videoları açıp kapatın.
İngilizce olarak
My task diyin face görevlerini kabul edin. On missiona tıklayın görevleri atlayın. Sonra hepsini kabul edin alın. 0.3 USD oldugunda alttaki gruba katılın ve grup yöneticisi cointask site sahibine ekran görüntüsünü atın profilinizin. 2 USD eklicek. 3 USD olunca çekeceksiniz.

2usd ekleyince 2.3 olacak. 2-3 güne çekersiniz.

Refsiz link
Coin-task.net

Refli link

Refsiz link
Coin-task.net

Refli link

Üye olduktan sonra çekim yapana kadar telegram kanalına katılın.

Ekli dosyalar

• IMG_20211031_194944.jpg
    IMG_20211031_194944.jpg
    126.3 KB · Görüntüleme: 7

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Faceye bağlayın sonra benim görevim de videoları kabul etmek diyin. Hepsini kabul ettiktenden sonra. Görevde ye tıklayın. Atlama görevi diyip videoları açıp kapatın.
İngilizce olarak
My task diyin face görevlerini kabul edin. On missiona tıklayın görevleri atlayın. Sonra hepsini kabul edin alın. 0.3 USD oldugunda alttaki gruba katılın ve grup yöneticisi cointask site sahibine ekran görüntüsünü atın profilinizin. 2 USD eklicek. 3 USD olunca çekeceksiniz.

Refsiz link
Coin-task.net

Refli link

Refsiz link
Coin-task.net

Refli link

Burakcigim x yerden alıp alıp geliyorsun eyvallah dünde 10 tl çekim verdik hala gelecek reklam izlettin bide o kadar:D

Palaa

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Dün dediğin uygulamadan hala çekemedik parayı. Yarın vercem çekim inşallah 24 saat beklemem

Palaa

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Bu dün paylastigin şeyin süresi bitti mke. 6 reklam izledim. 15₺ çekim diyor sadece tek

TÖMBELEKÇİ

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
İngilizce olarak

Refsiz link
Coin-task.net

Refli link

Refsiz link
Coin-task.net

Refli link

2.3 güne cekersiniz yazısını en son okudum mk

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap