atmaz o bana ya cimri biloBencede atsın 1k yapmış baksana ? sampiyonlar ligine basacakmış midyeci
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
atmaz o bana ya cimri biloBencede atsın 1k yapmış baksana ? sampiyonlar ligine basacakmış midyeci
Ben diğer forumu bilmem sadece burayı bilirim. ?sen bilmiyormusun @pardonelimkaydı diger forumdan beri yapıyor ama zorla degil tabi canı isteyen alır
arada yamaha ile pistte yarışırızBmw var @Yamaha61 imiz var ?
Verelim başkan ? giderse fındıklar gitmesinEvet reisler fındıklar arabaya kondu bana sağlam bi 2 oran bi mac diyin 15 20 k basmalik ????
Kim geçer ?arada yamaha ile pistte yarışırız
ben onun abisiyim bana kıyamaz yavaş giderKim geçer ?
Gaza bile basmamben onun abisiyim bana kıyamaz yavaş gider
ama 27 at kesinti var payfixteBugün rol acsam mi metin abi rulet oyniyasim var yav kaç gündür ruletten koyup ödemeleri yapiom bu arada 0 misin payfix yaz özel den bana gün içinde 25 atarim
Valla benim şahsi param olsa da basılmaz o kadar para ama 2 3 k atılırdı 15 20 k m olsaVerelim başkan ? giderse fındıklar gitmesin
ah şu ruleti bi ben ögrenemedim de neyse oda kalsın bi ruletimiz eksiktiBugün rol acsam mi metin abi rulet oyniyasim var yav kaç gündür ruletten koyup ödemeleri yapiom bu arada 0 misin payfix yaz özel den bana gün içinde 25 atarim
Bizde tarlayı tabagı satak ?Bugün rol acsam mi metin abi rulet oyniyasim var yav kaç gündür ruletten koyup ödemeleri yapiom bu arada 0 misin payfix yaz özel den bana gün içinde 25 atarim
Ve benzende keşfi *** payfix demi başlamış kesintiye ya dedim para niye eksik geldi bi araama 27 at kesinti var payfixte
Uyu sen midyeci biz temizleriz ?KONUMUN ALTINI KIRLETMEYIN ÖZELLIKLE @Admin BEY UYELERINIZLE BIRAZ MESAFELI OLUR MUSUNUZ ÇOK SES YAPMAYIN UYUYACAGIM
Özel den at köy deyim merkeze inince atarimama 27 at kesinti var payfixte
siteden çekimlerde kesmiyor da. şahıslardan gelenlerden kesiyorVe benzende keşfi *** payfix demi başlamış kesintiye ya dedim para niye eksik geldi bi ara
özelde vardır daha önce kaç kere attıkÖzel den at köy deyim merkeze inince atarim
Sakin bulaşma metin abi 36 attı sadece 1 e 12 13 lira basdim sonra çevreli aldım tak geldi 1 direk 770 tek elden alıp cekdim sonra yine o aksam 20 lirayı 1100 yapıp devam edip kaybettimah şu ruleti bi ben ögrenemedim de neyse oda kalsın bi ruletimiz eksikti
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!