Tebrikler hocamArkadaşlar sonunda sweet bonanza vurgun yaptım 10 kişi 25 verelim liste @Rooster da son katılım 19:00
KONUYU BEĞENENLERDEN ÇEKİLİŞ YAPILACAKTIR !
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tebrikler hocamArkadaşlar sonunda sweet bonanza vurgun yaptım 10 kişi 25 verelim liste @Rooster da son katılım 19:00
Dogrudur kanka gordumde haberin olsun diye ss atayım dedimParayı cevıremedık bos yapıyor amke
o zaman solesene adama durum bu die ahh serkan ahhhParayı cevıremedık bos yapıyor amke
sakin ha balli ibine binde bir olacak olmusUlan parayi bi bulsam deneyeceğim şu slotlardan bi tane be
kanka bi özele yazsana 2 dir yazıyom?Arkadaşlar sonunda sweet bonanza vurgun yaptım 10 kişi 25 verelim liste @Rooster da son katılım 19:00
Adamın 1 tane mesajı var oda kesene bereket ??Twittercilar costu ** djsjsj
Hic alakam yok ya parayi bulursam denicem bi kere dayi merak ettimsakin ha balli ibine binde bir olacak olmus
birakkkkHic alakam yok ya parayi bulursam denicem bi kere dayi merak ettim
Valla yine husran çıkacak alıp gidecekler **?Adamın 1 tane mesajı var oda kesene bereket ??
KANKA EXTRABETTEN 50 yükletti ben bı boleye oynadım 3.50 oran kasa 117 oldu geldı bende tuttum rulete gırdım 200 olsun diye kaybettık sonra benden habersız nıye bahıs aldın sıye benı dolandırıcı ılan ettı ???Dogrudur kanka gordumde haberin olsun diye ss atayım dedim
kismetin varsa gelirValla yine husran çıkacak alıp gidecekler **?
o zaman solesene adama durum bu die ahh serkan ahhh
Dayı konuyada attım sslerı salak işteo zaman solesene adama durum bu die ahh serkan ahhh
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!