İyi ya bizden birisine gitmiş ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
İyi ya bizden birisine gitmiş ?
ya sunu demeyin bizden biri die bi kavram yokkkkİyi ya bizden birisine gitmiş ?
Nasil dayi sen bizden değilmisin???ya sunu demeyin bizden biri die bi kavram yokkkk
Dayı alıp gidiyorlar neyse o şimdi bak hangisi kalacakya sunu demeyin bizden biri die bi kavram yokkkk
o anlamda degil la bizden biri diyince baskalarina dedidoku malzemesi cikioNasil dayi sen bizden değilmisin???
o zaman cekilis yapma at ozelfen 10 kisiyeDayı alıp gidiyorlar neyse o şimdi bak hangisi kalacak
abi ben atam mi
Ha ben o dedikodu cikaranlari varya orda nasildik burda da oyleyiz kimsenin ne dedigin ne onemi var dayıo anlamda degil la bizden biri diyince baskalarina dedidoku malzemesi cikio
yaw tamam dogru hic birinizden suphem yok ama anlamsiz sehler yazmYin malum ajanlar varHa ben o dedikodu cikaranlari varya orda nasildik burda da oyleyiz kimsenin ne dedigin ne onemi var dayı
Hemen atabilirim
Ceymis bond 007ler çok bu arayaw tamam dogru hic birinizden suphem yok ama anlamsiz sehler yazmYin malum ajanlar var
HiçbiriDayı alıp gidiyorlar neyse o şimdi bak hangisi kalacak
imligini yollaCeymis bond 007ler çok bu ara
Yeniden çek murat dicem de yine çıkmaz bize ?
Belki bir ara uğrarlar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!