Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Adamlar şimdi kara kara düşünüyordur nerde çekilişe katıldık diye ?Belki bir ara uğrarlar
Ben rooster a attım kanka onda paraPapara atmayan varsa ben atabilirim başkan @Cesaret
Bende de kalmadı valla rool açılacak birazdan inşallah kazanır dağıtırız kanka ?@Cesaret kardeş ödülum gelmedi bu vurgundan bi cukka alamazsam vallahi içim gider
Cukkkami sal loDayı alıp gidiyorlar neyse o şimdi bak hangisi kalacak
Allah rahmet eylesin gözüm açık gittim benBende de kalmadı valla rool açılacak birazdan inşallah kazanır dağıtırız kanka ?
Liste bende bakkkBende de kalmadı valla rool açılacak birazdan inşallah kazanır dağıtırız kanka ?
Sende kankaListe bende bakkk
Liste bende bakkk
Kanka sen niye üstüme geliyon ki ben bilerek mi yaptımListesi napcan gitti cukklar bizde bizim tayfa diyoruz üstüne laf yiyoruz mk cesaretin birsürü tweeter arkadaşı oldu artık
Ödülüm geldi teşekkürlerARKADAŞLAR DAĞITIMA BAŞLIYORUM PAPARA ATMAYAN KALDIYSA PAPARA ATSIN BANA ÖZELDEN
ÖDÜLÜ GELEN DE Bİ ZAHMET KONUYA YAZSIN
@Messi06
@Elifce123
@Rio
@burakten
@Gunnarson01
@pardonelimkaydı
@Jamiry0
@serkanmek
@tungabey
@gamx77
Ya dayı tamam sende çok uzatiyon birkere söyledin yeter da adamda zaten belirtiyor bende sevmiyorum diyor oldu artik tamam kısmet ?Listesi napcan gitti cukklar bizde bizim tayfa diyoruz üstüne laf yiyoruz mk cesaretin birsürü tweeter arkadaşı oldu artık
Dostum @Cesaret forumun aktifliği artması için bi etkinlik yaptı. Burda sizin tayfa bizim tayfa olaylarını bırakalım artık. Adam istediği gibi dağıtır.Listesi napcan gitti cukklar bizde bizim tayfa diyoruz üstüne laf yiyoruz mk cesaretin birsürü tweeter arkadaşı oldu artık
LİSTE tut gelYa dayı tamam sende çok uzatiyon birkere söyledin yeter da adamda zaten belirtiyor bende sevmiyorum diyor oldu artik tamam kısmet ?
Sanki bize çıkıyor 10 kişide olsa çıkmıyor değişen bir şey yok kiListesi napcan gitti cukklar bizde bizim tayfa diyoruz üstüne laf yiyoruz mk cesaretin birsürü tweeter arkadaşı oldu artık
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!