Nasil anlayamadımLİSTE tut gel
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Nasil anlayamadımLİSTE tut gel
Neyse kardeş olan olmuş. Yapacak birşey yokta. Senin dagitimla tweeter etkinliği yapılması yanlış.Kanka sen niye üstüme geliyon ki ben bilerek mi yaptım
Bizim tayfa kimlerden olusuyuudu unuttumAllah rahmet eylesin gözüm açık gittim ben
Buna sen mi karar veriyorsun? Uzatma istersen.Neyse kardeş olan olmuş. Yapacak birşey yokta. Senin dagitimla tweeter etkinliği yapılması yanlış.
Tweeter etkinliği olmasa burda 10 kişi anca çıkardı herkes alırdı da geçti artikSanki bize çıkıyor 10 kişide olsa çıkmıyor değişen bir şey yok ki
Buna sen mi karar veriyorsun? Uzatma istersen.
Ok merkez annasildiiDağıtımlar bundan sonra sürekli twitter üzerinden yapılacak @BMW istemeyen katılmaz. Dağıtım yapan insanı da bu şekilde darlayan olursa forumdan uzaklaştırılır.
Tamam metin abi uzatma yav olan olduBuna etkinlik sahibi cesaret karar verir. Adamın haberi bile yokmuş yapılan işten.
Isteyen istediği yerden yapar buna dağıtımı yapan karar verirDağıtımlar bundan sonra sürekli twitter üzerinden yapılacak @BMW istemeyen katılmaz. Dağıtım yapan insanı da bu şekilde darlayan olursa forumdan uzaklaştırılır.
çekiliş oldumu ne zman olcakDağıtımlar bundan sonra sürekli twitter üzerinden yapılacak @BMW istemeyen katılmaz. Dağıtım yapan insanı da bu şekilde darlayan olursa forumdan uzaklaştırılır.
Ödülüm ulaştı çoktan kusura bakmayın yazamadım mutfak yoğun biraz siparişler falan teşekkürler @Rooster @CesaretARKADAŞLAR DAĞITIMA BAŞLIYORUM PAPARA ATMAYAN KALDIYSA PAPARA ATSIN BANA ÖZELDEN
ÖDÜLÜ GELEN DE Bİ ZAHMET KONUYA YAZSIN
@Messi06
@Elifce123
@Rio
@burakten
@Gunnarson01
@pardonelimkaydı
@Jamiry0
@serkanmek
@tungabey
@gamx77
Peki usta hadi dengebet sponsor olsun,Dağıtımlar bundan sonra sürekli twitter üzerinden yapılacak @BMW istemeyen katılmaz. Dağıtım yapan insanı da bu şekilde darlayan olursa forumdan uzaklaştırılır.
Tweeter etkinliği olmasa burda 10 kişi anca çıkardı herkes alırdı da geçti artik
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!