Bende paparaya giremiyorum c.tesi yi beklersinaynen abi bana paparadan atarsın bende payfix yok?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende paparaya giremiyorum c.tesi yi beklersinaynen abi bana paparadan atarsın bende payfix yok?
o para gelmez??Bende paparaya giremiyorum c.tesi yi beklersin
Para senin gönlün varsa karistirabilirsin. Gecenkinde haberin olmadan yapılması uygun olmadiBak bu sefer tweter karıştırmadım ?
Benim papara askıda ?yok kanka bana paparadan özel at çekilişsiz isterim beni böyle işlerin içine katma????
cansın kankam ufak bir atımım kaldı bu gece ya çıkacaz ya ölecezparam yok ama bana çıkarsa @muhsinovi devrediyorum bugun dağıttı herkese adamın parası kalmamış
Bugüne kadar 1 kişiye yanlisim olmamıştır cumartesi hesabında olurdu. O kadar bekleme ne gerek yok başkası halledero para gelmez??
makara yapıyorum aga yaBugüne kadar 1 kişiye yanlisim olmamıştır cumartesi hesabında olurdu. O kadar bekleme ne gerek yok başkası halleder
bende dengebet çekim paylaş bekliyom gece 2 yi kanka çektik ama bi ödeme yaptım kalanda eridi çekilişte 2 hakkın olsun işin görülsüncansın kankam ufak bir atımım kaldı bu gece ya çıkacaz ya ölecez
Payfix 27 şer olsun. Kesinti var bir işe yaramazSon beğeni 21:20
Bana yaptığın yanlışı unutmadımBugüne kadar 1 kişiye yanlisim olmamıştır cumartesi hesabında olurdu. O kadar bekleme ne gerek yok başkası halleder
senide skecem bekle@Cesaret twittercilar yok ?
para vurdu kaybetti geldi ??senide skecem bekle
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!