ÜSTAT KAÇ SAYFADIR YOKSUN TOP BENDEN CIKTI ÇEVİKLE GÖRÜŞCEN ARTIKBurdayız dostum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
ÜSTAT KAÇ SAYFADIR YOKSUN TOP BENDEN CIKTI ÇEVİKLE GÖRÜŞCEN ARTIKBurdayız dostum
Takip Şart / Son Katılım 2. Kupon Sonuçlanınca
kuralını hatırlatarak @Apsuvachacha @phoenix010196 20 dk dır yoksunuz dostlar cıkardım maalesef
Dikkat ceksın gözden kacmasın diye daGözüm kanadı kardeşim az küçük yaz
Aynen bu adam buradaydı alınsınDostum burdaydık kardeşimi almaya indim aşağı Parktan geldim tekrardan bi yere gittiğimiz yok yinede sen bilirsin
yok üstat ben ne bileyim listeciyim ben kaç sayfadır yoktun cıkardım kural geregı ama bılıyorum takıpteydın basından berı çevikle görüş valla benlık bısey yok takıp edenlerın hakkını yıyememDostum burdaydık kardeşimi almaya indim aşağı Parktan geldim tekrardan bi yere gittiğimiz yok yinede sen bilirsin
buradaydı baska bısey üstat adam takıp sart demıs kac sayfadır yok cıkardım bende etk sahıbı eklıyosa eklesın kural neyse onu yaptım benAynen bu adam buradaydı alınsın
İlk iki kupona kadar takip şart değilmiydi bende ilk 2 kupon socuclanana kadar burdaydım yapacak bişey yok bol şans sizeyok üstat ben ne bileyim listeciyim ben kaç sayfadır yoktun cıkardım kural geregı ama bılıyorum takıpteydın basından berı çevikle görüş valla benlık bısey yok takıp edenlerın hakkını yıyemem
ORospu dollernin ibnelik yapacağını biliyordum. Çevrim var diye bozduramadim daTianjin e bak 6 sayi fark attı 4.sette.
Bizi yaktı önceki set☺☺☺
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!