Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Inatci kedi savaşı kazanmışEvet ?
Gel pisi pisi pisi gel pisi pisi pisiEvet ?
Dün bacadan girer diyordun ben kapidan girerim ?Kedicik kapıdan içeri girdi
Mamami yollaGel pisi pisi pisi gel pisi pisi pisi
Kedi senmisin?Evet ?
OfsaytWonanzaaaa
?Kedi senmisin?
Kedicik 0 oldum. Dün Arkadastan 100 almıştım. 300 falan birşey olmuştu 100 Telefon faturası ödedim 65 diğer tarafta dağıtım kalanda kayıp oldu.Mamami yolla
İyi yine faturanı odemissin kismeyKedicik 0 oldum. Dün Arkadastan 100 almıştım. 300 falan birşey olmuştu 100 Telefon faturası ödedim 65 diğer tarafta dağıtım kalanda kayıp oldu.
Bi 100 daha alKedicik 0 oldum. Dün Arkadastan 100 almıştım. 300 falan birşey olmuştu 100 Telefon faturası ödedim 65 diğer tarafta dağıtım kalanda kayıp oldu.
Eferinnn saa...Dün bacadan girer diyordun ben kapidan girerim ?
Sen banlaninca 6.90 orana 25 atmıştım 172 falan alacaktim 22 rol dağıtım konusuda açtım. 13-9 dan 14-16 yenildi. Ilk cevrim diye ordan maci vermez diye Salak gibi 140 a kuponu da bozamadimMamami yolla
Daha dün aldım başka zaman belkiBi 100 daha al
Gördüm hatta takip bile ettimSen banlaninca 6.90 orana 25 atmıştım 172 falan alacaktim 22 rol dağıtım konusuda açtım. 13-9 dan 14-16 yenildi. Ilk cevrim diye ordan maci vermez diye Salak gibi 140 a kuponu da bozamadim
Onuda odemezdim maastan gelen giden belli hanım 100 eksik der diye ödedim. En azından faturami ödedim diyip arkadaş a borcumu yollarım diye düşündüm. Odemesem oda giderdi kesinİyi yine faturanı odemissin kismey
Valla Kazanç olsa sende aklimdaydinda ban yediğini görünce yazamadım sanadaGördüm hatta takip bile ettim
Cukkami aliimmmValla Kazanç olsa sende aklimdaydinda ban yediğini görünce yazamadım sanada
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!