Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
aynen suresiz banlanmisnerede ? Ban mı yedi ?
Astronot oldu uzaya gittinerede ? Ban mı yedi ?
harbimi bıngıldakAstronot oldu uzaya gitti
Maalesef öyle yastayızharbimi bıngıldak
vay MKE kullan at modeli yaniMaalesef öyle yastayız
yazık olmuş gonyalımaaynen suresiz banlanmis
Maalesef burada para söz sahibi etmiyormuş insanıParaları basarken bişey yoktu galiba birilerinin derinlerine inince banlanmış kardeşim
yoo öyleydi kanka bana küfür edenlerin hepsi dağıtım yapıyo diye banlanmadı zamanında demek ki cevo zarara uğrattı burayıMaalesef burada para söz sahibi etmiyormuş insanı
Kullan at modeli derken Cevik42'yede bir açıklama getirelim. Sebeblerini. Kendisi kendinden fazla insanları küçük görüyor. Sürekli bir havalar. İnsanlarla sürekli laf dalaşmaları ve insanların huzunu bozmaya başladı son zamanlarda. Ve sürekli havalarda. Kusura bakmasın burda kimseyi küçük göremez. Şöyle kazanıyorum böyle kazanıyorum. Havalara gerek yok. Ve gelip bize özelden diklenemez. Kafa tutamaz. Millete sataşıp huzur bozup sonra bize şikayetde edemez. Böyle bir Hakkı yok.vay MKE kullan at modeli yani
Cezası nedir kalıcı mıKullan at modeli derken Cevik42'yede bir açıklama getirelim. Sebeblerini. Kendisi kendinden fazla insanları küçük görüyor. Sürekli bir havalar. İnsanlarla sürekli laf dalaşmaları ve insanların huzunu bozmaya başladı son zamanlarda. Ve sürekli havalarda. Kusura bakmasın burda kimseyi küçük göremez. Şöyle kazanıyorum böyle kazanıyorum. Havalara gerek yok. Ve gelip bize özelden diklenemez. Kafa tutamaz. Millete sataşıp huzur bozup sonra bize şikayetde edemez. Böyle bir Hakkı yok.
Diger bir forumda bu arkadaş benden borç alıp zamanında vermemesine rağmen olayda haklı çıkmıştı sebebi devamlı para dağıtmasıydı burda yancilarida fayda etmiyor onayoo öyleydi kanka bana küfür edenlerin hepsi dağıtım yapıyo diye banlanmadı zamanında demek ki cevo zarara uğrattı burayı
ÖlümmmmmmCezası nedir kalıcı mı
KALICI GİREMEZ DAHA.Cezası nedir kalıcı mı
Benimle evlenir misinASLIN NEYSE O OLACAKSIN. ÖNCE İNSANLARA KARŞI EFENDİ OLACAKSIN. SENDE SAYGI GÖRESİN.
Ohhh helva dagiticamKALICI GİREMEZ DAHA.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!