Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Cevik42 Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Admin

Administrator
ben formunda ban yemedim dikkatini çekerim ne küfür ettim ne de dolandırdım küfür yediğim için uzaklaştım ha sunu da söyleyim çok dağıtım yapmadım kim ne kazanırsa ona göre yapar dağıtımını ama dostlarım tarafından sevilen biriydim soğutuldum admin bey neden mi ana avrat sövüldü bana @Rooster söylemedim mi ? Ama muroya göre it dalaşı olduğu kanatı vardı konu kilitledi açıkça söylesin hepsini söyledim ben kimsenin anasına avradına sövmedim ki sövsem ban yerdim ama banlanmadım hiç
Dostum ben görmedim sana küfür edeni. Görseydim zaten uzaklaştırırdım. Küfür meraklısıı adam olsam foruma sansür koymam küfürlü kelimelere. Küfürede karşıyım. Zaten ilk başlarda bu sorun vardı. Ama son zamanlarda artık banlıyoruz. Acımıyoruz. Oymuş buymuş yok etkinlik açmış.

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ben Burda @Samurai1 @tefocan4747 bu adamlar büyük diye abi dedim dayı dedim küfür etmek o kadar kolay Kİ banane yaşından şanından deyip sövenleri de gördük biliyoruz hala da burdalar ben saygı duydum duyarım da herkes burayı fazla ciddiye alıyosun diyor ama burda birisi dolandırılınca savcılığa gidiyor niye ciddiye alıyorsunuz Kİ üç kuruş para gitmiştir ! İşte herkes işine geldiği gibi yorumluyor burda

Samurai1

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ben Burda @Samurai1 @tefocan4747 bu adamlar büyük diye abi dedim dayı dedim küfür etmek o kadar kolay Kİ banane yaşından şanından deyip sövenleri de gördük biliyoruz hala da burdalar ben saygı duydum duyarım da herkes burayı fazla ciddiye alıyosun diyor ama burda birisi dolandırılınca savcılığa gidiyor niye ciddiye alıyorsunuz Kİ üç kuruş para gitmiştir ! İşte herkes işine geldiği gibi yorumluyor burda
Redoizmm helal olsun saa

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Dostum ben görmedim sana küfür edeni. Görseydim zaten uzaklaştırırdım. Küfür meraklısıı adam olsam foruma sansür koymam küfürlü kelimelere. Küfürede karşıyım. Zaten ilk başlarda bu sorun vardı. Ama son zamanlarda artık banlıyoruz. Acımıyoruz. Oymuş buymuş yok etkinlik açmış.
hocam bunları söylerken yine diyorum çevik sevdiğim birisi hala da ama ne zaman konuştuk desen 2 ay rahat var @Rooster murat 2 aydır konuşmam ama çok da severim muhabbetimiz vardı hiç kırmadı beni bende onu admin oldu yanlı davrandı diyemem ama formun yaranına Karar verdi bizi orda kırdı yine de severim Nuri’yi içinde kötülük olmaz benim oda bilir neyse fazla uzatmamak gerek bunları söylemek istediklerimi söyledim herkese iyi formlar

Admin

Administrator
VALLA ŞUNU DERİM HERŞEY PARA DEĞİL. PARA BUGÜN OLUR YARIN OLMAZ. YARIN BAKMIŞSIN. SENİNDE OLMUŞ KUMARCI ADAMSIN.

ÖNCELİKLE SAYGI ÖNEMLİ. SAYGIYI YİTİRMEMEK LAZIM. SANADA SAYGI DUYSUNLAR.

REDKİTX6

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
VALLA ŞUNU DERİM HERŞEY PARA DEĞİL. PARA BUGÜN OLUR YARIN OLMAZ. YARIN BAKMIŞSIN. SENİNDE OLMUŞ KUMARCI ADAMSIN.

ÖNCELİKLE SAYGI ÖNEMLİ. SAYGIYI YİTİRMEMEK LAZIM. SANADA SAYGI DUYSUNLAR.
emin ol bunu savunduğumu beni tanıyanların hepsi bilir ki dağıtım yaptığımda yardım kuruluşlarına para bağışlayan birisiyim paparam da mevcut atabilirim ama ve lakin küfür edilip birileri susuyorsa senin de aklına onlar gelirdi

Admin

Administrator
emin ol bunu savunduğumu beni tanıyanların hepsi bilir ki dağıtım yaptığımda yardım kuruluşlarına para bağışlayan birisiyim paparam da mevcut atabilirim ama ve lakin küfür edilip birileri susuyorsa senin de aklına onlar gelirdi
DAHA OLMAZ. MERAK ETME DOSTUM. SANA KÜFÜR BANA KÜFÜRDÜR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap