Çekilişi kim yapsın
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Oho @Apsuvachacha varsa bana çıkmaz. Sağlık olsun..tebrikler şimdiden
Roster yok muÇekilişi kim yapsın
M.P.İÇekilişi kim yapsın
Vayyu şimdiden hayırlı olsun broOho @Apsuvachacha varsa bana çıkmaz. Sağlık olsun..tebrikler şimdiden
Sen neden atlıyorsun birader ? Ne 2 kelimesinden bahsediyorsun ? Akşam buradayım, ilk 2 adım da buradayım, ne 2 kelimesi ? Önce tuvalaet dememe atlıyorsun şimdi mesaj sayıma, sen kimsin ?Kardeş bi sus Allah an gelmişsin konuya 2 kelime yazıp gitmişsin hala yazıyorsun ua
Basket biraz korkuttu ama iyi geldi2 voley bir basket bir tenis fiş i çektin helal olsun valla
kanka 14 kişi ????La çekilişe gerek yokmuş pardon
Esmerezel21Sen neden atlıyorsun birader ? Ne 2 kelimesinden bahsediyorsun ? Akşam buradayım, ilk 2 adım da buradayım, ne 2 kelimesi ? Önce tuvalaet dememe atlıyorsun şimdi mesaj sayıma, sen kimsin ?
Cok nezihsiniz mkeWC DAHA İYİ
Tebrikler çevik listeye ekler misin beni
Seviyorsun bu hayatıLa çekilişe gerek yokmuş pardon
Payfixin varsa sana da verelimTebrikler çevik listeye ekler misin beni
dostum gerginlik yaratma listedesinSen neden atlıyorsun birader ? Ne 2 kelimesinden bahsediyorsun ? Akşam buradayım, ilk 2 adım da buradayım, ne 2 kelimesi ? Önce tuvalaet dememe atlıyorsun şimdi mesaj sayıma, sen kimsin ?
15 kişi 30 dedi şimdi herkese 33kanka 14 kişi ????
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!