Ulan çevo ?? dagittin parayi cikarcan he ?Liste alabilir miyim ne zaman acican
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ulan çevo ?? dagittin parayi cikarcan he ?Liste alabilir miyim ne zaman acican
Kahpeler kesin kazanicam ondan ama saolsun wipbet adam ya 1 gun arayla 500 500 koydum birini 10tl den 500 yaptim digerini 38tl den? tatil masraflarini cikarttum ?Niye girmiyor ki terbiyesizler ?
Daha o site ölmedi mi ak ??Kahpeler kesin kazanicam ondan ama saolsun wipbet adam ya 1 gun arayla 500 500 koydum birini 10tl den 500 yaptim digerini 38tl den? tatil masraflarini cikarttum ?
Valla kanka cekim verdikten 2dk sonra oduyor kullandigim sabit sitelerdendi ??Daha o site ölmedi mi ak ??
Bana direk 50 ?Ödeme gelmedi hâlâ
Bende eskiden çok oynardım orda bir kere bakiyem silindi bıraktımValla kanka cekim verdikten 2dk sonra oduyor kullandigim sabit sitelerdendi ??
Kanka burda max 500 ustu yapmam riske gerek yok ?Bende eskiden çok oynardım orda bir kere bakiyem silindi bıraktım
Benimde 1k falandı tam hatırlamıyorum ?Kanka burda max 500 ustu yapmam riske gerek yok ?
Korkutucu site zaten ?Benimde 1k falandı tam hatırlamıyorum ?
Haha ?Korkutucu site zaten ?
Toplam 13 sayı cıkmış nasıl 13 lik çıkıyor ?Maça bakın MK 1. Çeyrek tam 13 tane 3 lük oha
Cascades alt yapısından anlamıyon.Toplam 13 sayı cıkmış nasıl 13 lik çıkıyor ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!