Ne muhabbeti dostum hayırdırÇevo Herseferinde Aynı muhabbeti Yapmak sana cidden yakışmıyo bak bu kaç oldu Eşşek başı değiliz 2 saat roll takip ediyoz burda
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ne muhabbeti dostum hayırdırÇevo Herseferinde Aynı muhabbeti Yapmak sana cidden yakışmıyo bak bu kaç oldu Eşşek başı değiliz 2 saat roll takip ediyoz burda
Ne muhabbetimi İnsan gelip özür diler en azından Gelmiş ne muhabbeti diyonNe muhabbeti dostum hayırdır
İyi misin hemşerim her seferinde ne olmuş onu açıkla bi ortaya bişey attınNe muhabbetimi İnsan gelip özür diler en azından Gelmiş ne muhabbeti diyon
Ödülü Atmadan Gitmen İlk mi Oluyo Ben aizhemirım heraldeİyi misin hemşerim her seferinde ne olmuş onu açıkla bi ortaya bişey attın
Cevo muhabbet belli iste tamam germryin ortami seni taniyoruz muhabbet buraya gelmesi sacmaİyi misin hemşerim her seferinde ne olmuş onu açıkla bi ortaya bişey attın
GÖster 1000 lira vermeyen namussuzdur. Ama kanitlayamazsan sen namussuzsun.Ödülü Atmadan Gitmen İlk mi Oluyo Ben aizhemirım heralde
Batu bildigin cevo olur oyle seyler herkez o gun sey etti s.eÖdülü Atmadan Gitmen İlk mi Oluyo Ben aizhemirım heralde
Bak Ödülü Hiç atmadın demiyorum 2-3 gün sonra gelio atıyosun Bu ilk de değil eminim bekle biraz bulayım ***GÖster 1000 lira vermeyen namussuzdur. Ama kanitlayamazsan sen namussuzsun.
Bu konuyla alakalı dese anlarim da hep aynı muhabbetler demiş ya. Böyle bi olay oldu mu daha önce kanıtlaBatu bildigin cevo olur oyle seyler herkez o gun sey etti s.e
Olmuştur cevo ?Bu konuyla alakalı dese anlarim da hep aynı muhabbetler demiş ya. Böyle bi olay oldu mu daha önce kanıtla
Biliydim boyle olucani
EGer öyle bir şey olduysa namussuz olayım eğer olmadıysa da sen kabul ediyor musunBak Ödülü Hiç atmadın demiyorum 2-3 gün sonra gelio atıyosun Bu ilk de değil eminim bekle biraz bulayım ***
@Rooster paramı ver ?
****** et tartışmaya değmez , seni banlatana kadar hergün 50 kere adminlere etiket attı ?Bu konuyla alakalı dese anlarim da hep aynı muhabbetler demiş ya. Böyle bi olay oldu mu daha önce kanıtla
Namusu katmayalım lütfen hepimiz kardeşizEGer öyle bir şey olduysa namussuz olayım eğer olmadıysa da sen kabul ediyor musun
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!