okeeeee
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
okeeeee
ulan muhsin yine yolunu buldun a m kokeeeee
okeeeee
benimki neden açılmıyor ***
şakamı? ben 8 gündür bekliyorum?Ben dün üye oldum başka yerde görüp 24 saatte onaylanmış. Onaylanana kadar hep bekleme listesi diyodu
Yo abi önce dönüştürmemiz lazım onları özelden yaziyomBundaki mantık sportsbet'teki gibi kopyala yapıştır mı muhsino
bende sayfa yenileyince hep resim istiyor kimlik ve selfieBen dün üye oldum başka yerde görüp 24 saatte onaylanmış. Onaylanana kadar hep bekleme listesi diyodu
bende hiç bekleme listesi falan demiyor garip ya , derse başla diyor hep kimlik ve selfie yüklüyorum ama sonuç yok?
biyerde bi yanlış yaptık ama nerde?
bende hiç bekleme listesi falan demiyor garip ya , derse başla diyor hep kimlik ve selfie yüklüyorum ama sonuç yok?
yok bilader 8 gün flan olmuştur hatta daha fazla bi hareket yok yanlış yaptık bişeyi neyse yapcak bişey yok?Kimlik ve selfie onaylandı demesi lazım ekranda. Ondan sonra beklemeye geçiyor
@pardonelimkaydı acil 100 kriz tuttu
elifce yi kaçırdınmıAcil kız.
sen tefosunda ben pezo degilim amaAcil kız.
Ne 6ksı mke o para yok şuan onda ?@Palaa acil 50. 6k kat alan adam bi 50 dagıtmazmı
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!