Babami satarim???Dayi ben 200 tl icin kimlik yollamam sen ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Babami satarim???Dayi ben 200 tl icin kimlik yollamam sen ?
Nedenkyclı hesabınızı satmayın . 70-80 lira için hiç satmayın.
Rahmetli ii adam idiBabami satarim???
sana haber veren kimse kudurmaya devam etsin@Rooster Söyle konuları acmayın ya insanların bası yanabilir HE verse de dolandırıla bilir alan arkadas baska forumlarda dolandırıcılık yapmış biri haber geldi şimdi de kimsenin başı yanmasın
Watsap yazarmusinsana haber veren kimse kudurmaya devam etsin
yazdım dayıWatsap yazarmu
Fark eder mi Kudurmaya devam edip etmemesi DELİKANLI ADAM ROLL PARASINI CALAR KACAR MI ?sana haber veren kimse kudurmaya devam etsin
DOSTUM SENLE AĞZIMI BOZMAK İSTEMİYORUM ONU DİYENİN BEN TA 7 SÜLALESİNİ SİQİYİM BURDAN DA ÇOĞU KİŞİ TANIR BENİ KİMİN ROL PARASINI ALMIŞIM SEN YADA BUNU SANA DİYEN KARIŞTIRIYORFark eder mi Kudurmaya devam edip etmemesi DELİKANLI ADAM ROLL PARASINI CALAR KACAR MI ?
Sonra da 1 ay gecer 5 kişi 20 diye etkinlik acıp sirin gözükmez sen once adam ol ondan sonra görüşelim
Olay ne kardeşimFark eder mi Kudurmaya devam edip etmemesi DELİKANLI ADAM ROLL PARASINI CALAR KACAR MI ?
Sonra da 1 ay gecer 5 kişi 20 diye etkinlik acıp sirin gözükmez sen once adam ol ondan sonra görüşelim
BEN DİĞER FORMDA ROL PARASINI ALIP KAÇMIŞIM SENCE BÖYLE BİŞEY MÜMKÜN MÜ BENİ EN ESKİ TANIYAN ADMASINOlay ne kardeşim
Kacarsin?????BEN DİĞER FORMDA ROL PARASINI ALIP KAÇMIŞIM SENCE BÖYLE BİŞEY MÜMKÜN MÜ BENİ EN ESKİ TANIYAN ADMASIN
O mevzu ole degil@AMCA sen maldivler i 100 at siteye tanıdıgım var 1 k gececek yada Dağıtımı bilerek geç yapıp katlayıp atmıyor muydun bana haberlerin gelir merak etme senin de notun belli.
BOŞVER DAYI KİM OLDUĞU BELLİ OLDU MUHATTAP OLMAYA DEĞMEZO mevzu ole degil
SENİN DAĞITIM DEDİĞİN 200,300 TL YE BAKMAM BEN O FORMUN NE PARALARI DURDU BENDE KURUŞUNA DOKUNMADIM ÇAKALLIK YAPMAYIN MALDİV DEDİĞİN ADAM DA ÇAKALLIK PEŞİNE DÜŞTÜ ONU DOLANDIRAN KİŞİ BAŞKASIYDI PARASI DA SİTE DE KALDI BENDE DEĞİL BİLİP BİLMEDEN DE KİMSEYE BOK ATMA ASLAN PARÇASI@AMCA sen maldivler i 100 at siteye tanıdıgım var 1 k gececek yada Dağıtımı bilerek geç yapıp katlayıp atmıyor muydun bana haberlerin gelir merak etme senin de notun belli.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!