Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet Coinlist Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AMCA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Fark eder mi Kudurmaya devam edip etmemesi DELİKANLI ADAM ROLL PARASINI CALAR KACAR MI ?

Sonra da 1 ay gecer 5 kişi 20 diye etkinlik acıp sirin gözükmez sen once adam ol ondan sonra görüşelim
DOSTUM SENLE AĞZIMI BOZMAK İSTEMİYORUM ONU DİYENİN BEN TA 7 SÜLALESİNİ SİQİYİM BURDAN DA ÇOĞU KİŞİ TANIR BENİ KİMİN ROL PARASINI ALMIŞIM SEN YADA BUNU SANA DİYEN KARIŞTIRIYOR

Kerim1907

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@AMCA sen maldivler i 100 at siteye tanıdıgım var 1 k gececek yada Dağıtımı bilerek geç yapıp katlayıp atmıyor muydun bana haberlerin gelir merak etme senin de notun belli.

AMCA

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
@AMCA sen maldivler i 100 at siteye tanıdıgım var 1 k gececek yada Dağıtımı bilerek geç yapıp katlayıp atmıyor muydun bana haberlerin gelir merak etme senin de notun belli.
SENİN DAĞITIM DEDİĞİN 200,300 TL YE BAKMAM BEN O FORMUN NE PARALARI DURDU BENDE KURUŞUNA DOKUNMADIM ÇAKALLIK YAPMAYIN MALDİV DEDİĞİN ADAM DA ÇAKALLIK PEŞİNE DÜŞTÜ ONU DOLANDIRAN KİŞİ BAŞKASIYDI PARASI DA SİTE DE KALDI BENDE DEĞİL BİLİP BİLMEDEN DE KİMSEYE BOK ATMA ASLAN PARÇASI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap