Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Muhabbet ÇOK ŞÜKÜR KURTULDUM BEYLER ?

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Geçmiş olsun kankam uzaklaş buralardan
Muhsinim bütün borçları tek kalemde ödeyip adliyeden de bütün dosyaları masraflarını da ödeyip icraadan kaldirttim çok şükür sifirlandim bi yere yani bi babama borcum kaldı aydan aya oderim onuda babama 12 ay 30 bin den 100 lira para kaldı amke ?

LUSTRAL

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
bugun bi avukat aradiadliyeden ariyrm dedi borcu odemezsem tutuklu yargilanmayi kabul ediyrm dye madde varmis krrdi cekerken inanmalimiyim sizce iceri girermiyim

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
bugun bi avukat aradiadliyeden ariyrm dedi borcu odemezsem tutuklu yargilanmayi kabul ediyrm dye madde varmis krrdi cekerken inanmalimiyim sizce iceri girermiyim
Beni üç senedir hapse atacaklardi sözde bugün ödedim öderken de avukatla dalga geçtim sen hapse artırmadan ben borcu mu ödeyim dedim , dedim morardı iyice mke çocukları cin olmadan adam çarpmaya çalışıyorlar taahhüt verme bi ***** olmaz şu gün öderim diye bi yere imza mimza atmadiysan bişey olmaz kanka en son canına tak eder bi gün gider toplu benim gibi tek kalemde sifirlarsin bütün borcunu rahatlarsın ?

halo44

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ödeme sözü vermediysen hiç bi sıkım edemez seni trollemiş. Takma ama ödeyeceğin zamanda aklında olsun 5k borcun var eğer 8k olmuşsa ana paraya anlaşmaya bak :) en sonunda kabul edecek paralı ıtler sonuçta

EL MATADOR

Kayıtlı Üye
T.C Onaylı
Ödeme sözü vermediysen hiç bi sıkım edemez seni trollemiş. Takma ama ödeyeceğin zamanda aklında olsun 5k borcun var eğer 8k olmuşsa ana paraya anlaşmaya bak :) en sonunda kabul edecek paralı ıtler sonuçta
Aynyn öyle benim borcum 38 bin civariydi toplam ondan kirp bundan kirp 25 bine kapattım herşeyi

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap