Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
200 lükleri anlat bozdurmak için medilcelere verdiğin küçük paraya karşı gelmişsin dünyaya??Hayat hikayesi atin yoksa cvp vermiyo ?
Yarım ekmek arnavut ciğere susarim ?200 lükleri anlat bozdurmak için medilcelere verdiğin küçük paraya karşı gelmişsin dünyaya??
La gelem peçeneğe giderik tamam 1 porsiyona bağlarız işi ??Yarım ekmek arnavut ciğere susarim ?
Biri 100 attı kim o
Çünkü yok İşte yine yokBen yokum ... Çünkü....
keşke böyle olmasaydı Zafer iyiydi ama para milleti bitirdi aslında para değil de paranın insanlar üstündeki ağırlığı diyelim başka bi acıdan da bakarsak paranın değiştirmediği insanlarda var hakkımızda hayırlısıMrb arkadaşlar biraz gecikmeli yazıyorum buraya çünkü mahlum kişi buraya girmeye yüzü yoktu başka yere girdi ordada aldı cevabını yerin dibine girmiştir bu olay gerçi onda utanma yoktur ama olsun en azından millet görmüş oldu
@Cole3839 borcunuda sildim
1 kuruş olarak düzenledim borcunu
Destek veren herkeze teşekkür ederim
@REDKİTX6 @EL MATADOR @BMW @Berlin @muhsinovi @Muric81 @Royal King @dembele3538 @palantis38 @Veyselimyo @tungabey @Willy Solomon @DodoYAZYETER @Palaa @OKKES @Vortex @Apranax @Rooster @maldives @Admin @Delpiero @Efehan @Muric81 @ARTİZZ DAYI
bende işe gidiyorum ilk kazandığın rol de cukka isterim serkoCole mole umrumda değil bugün maaş günüm mutluyum ?????????
@Samurai1 kanka gözden kaçmış yaz seni diğer yerde etiketledim ben ? normal gör kanka hepsine ancak yetisiyorum cansinBen yokum ... Çünkü....
Önemli değil cukkayi kurtar kafii@Samurai1 kanka gözden kaçmış yaz seni diğer yerde etiketledim ben ? normal gör kanka hepsine ancak yetisiyorum cansin
dedeeee Cuaram yokÖnemli değil cukkayi kurtar kafii
Yok be kanka 1kurus borcunu yaptım onuda atmaz bu yavsakÖnemli değil cukkayi kurtar kafii
Neden Tekel bayi kapoalimkidedeeee Cuaram yok
yok açık artık alırım ordanNeden Tekel bayi kapoalimki
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!