Ben NERDEYİM abi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben NERDEYİM abi
Adana maçında ilk yarı bir gol daha gelirse etkinlik açarım ?Ben NERDEYİM abi
Depten gelürAdana maçında ilk yarı bir gol daha gelirse etkinlik açarım ?
liste almazsam....Adana maçında ilk yarı bir gol daha gelirse etkinlik açarım ?
Acilll 500Depten gelür
Atarlarsa ilk yarı golü olurliste almazsam....
Tuvalet 10 tl MKEAcilll 500
ula 500 ne ben 500e kadar saymayı bilmiyorum mkeAcilll 500
acil olmasa yazmazdim ????ula 500 ne ben 500e kadar saymayı bilmiyorum mke
1000 tl ver sana matematiğin karakökünü bile öğreteyim ?ula 500 ne ben 500e kadar saymayı bilmiyorum mke
atmazlarsa onlarin M.....kk..eeAtarlarsa ilk yarı golü olur
keşke olaydı vallah bizde cole gibi karaktersizlere kaldık atsada yolumuzu bulsak diyeacil olmasa yazmazdim ????
Kaç kişiye taktı bu kofikkkeşke olaydı vallah bizde cole gibi karaktersizlere kaldık atsada yolumuzu bulsak diye
valla matematiği bırak ek ders olarak kimya fizik profluk derecesinde1000 tl ver sana matematiğin karakökünü bile öğreteyim ?
biz o yolu artik daha zor buluruk gibi ?keşke olaydı vallah bizde cole gibi karaktersizlere kaldık atsada yolumuzu bulsak diye
Resim atmayı unutmuşuz neyse kazanırsak atarız dura. Koysun ???Teşekkürler Ntvsporbet 1340 çekim 3 dakika
valla benim bildigim lider ve ben abi bak durumu olmaz anlarım vallah ağzımı açmam helal ederim 100 lira ne olacak ben tek spinde 100 lira rulette ama gidipte tanesi 100 liradan bi siteden 28 30 bilet alırsa onun karakterine sıçayımKaç kişiye taktı bu kofikk
Ayıp böle olmamalıydivalla benim bildigim lider ve ben abi bak durumu olmaz anlarım vallah ağzımı açmam helal ederim 100 lira ne olacak ben tek spinde 100 lira rulette ama gidipte tanesi 100 liradan bi siteden 28 30 bilet alırsa onun karakterine sıçayım
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!