DeğilBu Cole'nin adı yasinmi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
DeğilBu Cole'nin adı yasinmi
Yok ZaferBu Cole'nin adı yasinmi
Eminmisiniz ankara'lımı buYok Zafer
Eminim eminim yok Ankara değil ya tanıyor zaten buradaki birçok arkadaşEminmisiniz ankara'lımı bu
Bn öderim senin borcunu sen bak keyfine ?La @tungabey @trefector12 @Apsuvachacha @SeyMen yapmam da olur ya bigün hataya düşerim gözüm döner kumara yenik düşüp sizi çarparım geçmiş günlerin hatırına konumu açmayın olur mu Buda burda kalsın sonradan ben duymadım etmedim demeyin?
@SeyMen den şüpheliyim benden yana kuşkun olmasın ama ?La @tungabey @trefector12 @Apsuvachacha @SeyMen yapmam da olur ya bigün hataya düşerim gözüm döner kumara yenik düşüp sizi çarparım geçmiş günlerin hatırına konumu açmayın olur mu Buda burda kalsın sonradan ben duymadım etmedim demeyin?
Ahahaha ah kalbimden vurdun gene beni canım kardeşim benim be? bu @SeyMen e kuruldum çarpacam onu??Bn öderim senin borcunu sen bak keyfine ?
Carparim inkar yok ?@SeyMen den şüpheliyim benden yana kuşkun olmasın ama ?
Onunla ilgili benimde şüphelerim yok değil ???@SeyMen den şüpheliyim benden yana kuşkun olmasın ama ?
Bak gözünü bana dikmiş görüyon mu??Carparim inkar yok ?
İlk seni carpacamda carpilirim diye korkuyor?Onunla ilgili benimde şüphelerim yok değil ???
Kanka ben kimlerin açmadım seninkini asla açmam ? ödülüm geldi teşekkürlerLa @tungabey @trefector12 @Apsuvachacha @SeyMen yapmam da olur ya bigün hataya düşerim gözüm döner kumara yenik düşüp sizi çarparım geçmiş günlerin hatırına konumu açmayın olur mu Buda burda kalsın sonradan ben duymadım etmedim demeyin?
@delpierobankBen @Delpiero dan aldım kanka ona at ?
Kardesim sana bak hala kardesim diye hitap ediyorum adam kendi ağzıyla son katıldım listeye girme şansım varmi diye söylüyor zaten oda farkında 20 saniye kalmış Bol sans yazmış ya *** tir git sana neyin açıklamasını yapıyorum ki.@moses hadı erkeklıgın azıcık yüregın varsa delıkanlı ol konunun başında ne yazıyor ılk kupon sonu katılım bıter adam geldı almadım de ben hak yedım de az adamsan dıyebılırmısın bunu
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!