Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Mük ??Nasıl bişiiii
OhaVe size şöyle söyleyim ben 2000 li yıllarda asgari 600₺ falandı ben bu oyundan 800₺ aldıydım
Valla deli para vardı şuan nasıl bilmiyorum
Bir zamanlar metin 2 çarına ev+arabasını veren gördü bu gözlerValla deli para vardı şuan nasıl bilmiyorum
Dostum verir bu oyunda da çok verdiler ben sadece 1 itemle 800₺ aldıydımBir zamanlar metin 2 çarına ev+arabasını veren gördü bu gözler
İyiymis oynayan hala var mıDostum verir bu oyunda da çok verdiler ben sadece 1 itemle 800₺ aldıydım
Gece girecem oyuna bakaym ne durum da ?? içim kıpır kıpır aslında bütün forum bir online oyun oynasak fena olurİyiymis oynayan hala var mı
Aynen fena olurGece girecem oyuna bakaym ne durum da ?? içim kıpır kıpır aslında bütün forum bir online oyun oynasak fena olur
Oyuna girdim çok değişmiş hatta komple oyun değilmiş neredeyse ? tabi 13 sene önce girdiydim en son ??Aynen fena olur
13 senede ülkenin içinden geçtiler bırakta oyunda değissin ???Oyuna girdim çok değişmiş hatta komple oyun değilmiş neredeyse ? tabi 13 sene önce girdiydim en son ??
96 geçmiş olsun?Furkan sen kaclisin gecmis olsun bu arada
Sergen fenalasmis96 geçmiş olsun?
Önüne gelen geçiriyor bu sene maşallahı varSergen fenalasmis
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!