Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yanlis abi ben cunku cole den biliyorum onun adi dodo yken cekilislerde cikmiyordu bana cikiyordu isim fark ediyor.Kanka bana da arada furkna yazıyorlar ??
Canim hic modumda degilim.Ee sen dodo yaz yeter demissin
Ulan haykırdım koğuş inlendiEe sen dodo yaz yeter demissin
Hakkim varsa helal etmiyorum cidden kolay kolay dusmem bunun uzerine ama bu bir adaletsizliktir.2 yari giren adam alinmis cekilise anlamadim ben
Berkaycigim gördüm çok sıkı takip etmissin gönül isterdi ki sana çıksın ödül2 yari giren adam alinmis cekilise anlamadim ben
Ne guzel ala ya bende etmiyorumHakkim varsa helal etmiyorum cidden kolay kolay dusmem bunun uzerine ama bu bir adaletsizliktir.
Bosa gitti heyacanBerkaycigim gördüm çok sıkı takip etmissin gönül isterdi ki sana çıksın ödül
Prizmada para kaldı yarın sonuclancak cekim yaparsam sana soz 30 lira aticam lenSon gol gelsin diye acip izledim bi de bosa sevinmisim .....
BenListeyi kim yapti merak ediyorum
Buraya bi konu acilcak simdi aciyorum.Liste işlerinde her zaman derim 5 dk da 3 mesaj kuralını bu kural bu foruma kalıcı olarak gelse muazzam olacak.
adminlerin sucu yok 1 i listeyi almıs suc onda yanlıs yapmıs da yapacak bir şey yok dağıtılan dağıtıldıBuraya bi konu acilcak simdi aciyorum.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!