Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben onları sabah aldı biliyordum tüh yaw@BMW @Megastarkan beyler dmden payfix atın verdigimiz 9.farklı kişi oldu devamı gelecek umarım dostlar teşekkürler katılım için
Tek çok saol param yoktu benim ödülü de bmwye atarmisin payfiks yok bana atar o @BMW ibandan at sana zhmt@BMW @Megastarkan beyler dmden payfix atın verdigimiz 9.farklı kişi oldu devamı gelecek umarım dostlar teşekkürler katılım için
Kime çıktıHeyecan doruktaa
tamamdır kardeşim 60 göndericem sana 30unu atarTek çok saol param yoktu benim ödülü de bmwye atarmisin payfiks yok bana atar o @BMW ibandan at sana zhmt
Çekiliş yok kendi seçiyor abiKime çıktı
OlurTek çok saol param yoktu benim ödülü de bmwye atarmisin payfiks yok bana atar o @BMW ibandan at sana zhmt
Tı mala mıneÇekiliş yok kendi seçiyor abi
Kesene bereketDostlar 3.dagıtımı yapıcam 2kişi 30tl payfix vericem dmden yazanlara verilmeyecek+verdigim 7kişiye verilmeyecek ki farklı kişilerde kazansın
Kesene bereket 3. Yü de kaçırdık sıra 4. De ?@BMW @Megastarkan beyler dmden payfix atın verdigimiz 9.farklı kişi oldu devamı gelecek umarım dostlar teşekkürler katılım için
Tşk ederim kesene bereket@BMW ödül gönderildi kardeşim yarısını @Megastarkan kardeşimize atarsın bu arada dmden hadsizce yaan 1-2 arkadaş var biraderler burada bebe avutmuyoruz paylaşmaya çalışıyoruz ve hep farklı kişilere dmden atar gider yapanlar gerçekte görseler 3 kulvuAllah okurlar insana sabır çektirmeyin dm atanlara zerre gönderim olmayacak başka çekilişlerde görüşürüz arkadaşlar
Görüşürüz kanks sogutmadan 4 gelsin mi?@BMW ödül gönderildi kardeşim yarısını @Megastarkan kardeşimize atarsın bu arada dmden hadsizce yaan 1-2 arkadaş var biraderler burada bebe avutmuyoruz paylaşmaya çalışıyoruz ve hep farklı kişilere dmden atar gider yapanlar gerçekte görseler 3 kulvuAllah okurlar insana sabır çektirmeyin dm atanlara zerre gönderim olmayacak başka çekilişlerde görüşürüz arkadaşlar
Kesene bereket olsun dostum yazan arkadaşlari özelden bir yazsana çok merak ettim aramızda kalacak@BMW ödül gönderildi kardeşim yarısını @Megastarkan kardeşimize atarsın bu arada dmden hadsizce yaan 1-2 arkadaş var biraderler burada bebe avutmuyoruz paylaşmaya çalışıyoruz ve hep farklı kişilere dmden atar gider yapanlar gerçekte görseler 3 kulvuAllah okurlar insana sabır çektirmeyin dm atanlara zerre gönderim olmayacak başka çekilişlerde görüşürüz arkadaşlar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!