Tamam dayı IBAN var sende kesnee bereket tekrardanEft yapiom şimdi sana
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Tamam dayı IBAN var sende kesnee bereket tekrardanEft yapiom şimdi sana
Eline sağlıkKesene bereket dayı güzel wonladık ?
Eyv burağımEline sağlık
kesene bereket dayıTakip eden 5 kişiye 50 sana 100 serkana150 verecen
La burda biri var furkany imiş ödül atarken dikkat edin ismine haberiniz olsunPayfixi olmayan varmı Ona ibandan atayım
Explosen16
Veyselimyo
Brkyldrmk
Sheldon cooper
Muric81
Lan ozi ??La burda biri var furkany imiş ödül atarken dikkat edin ismine haberiniz olsun
Tovbekar olduLa burda biri var furkany imiş ödül atarken dikkat edin ismine haberiniz olsun
La ben uyarimde *** roll parasını alıp kaçan dana gözden kaçabilirLan ozi ??
500 yolladim sana serkana 150 alın dark 100 geri 5 kişiye 50 şer dagitirmisnDm bak kado
Tovbekar oldu
Muric mi dagitiyir500 yolladim sana serkana 150 alın dark 100 geri 5 kişiye 50 şer dagitirmisn
Tmm farketmez500 yolladim sana serkana 150 alın dark 100 geri 5 kişiye 50 şer dagitirmisn
Payfixler onaMuric mi dagitiyir
Est emeklerinize saglikDağıtım muric de payfizler ona @kadircan4747 kesebe bereket dayii
Attik fixPayfix atin bana beyler acelesi olan iban atsin
@Rooster @Admin @Tombalacı muriyi de gold üye yapar mısınız 2019 beri tanıyoruz biliyonuz işte sağlam adam saygılarPayfix atin bana beyler acelesi olan iban atsin
Yaw sana ne yapragim@Rooster @Admin @Tombalacı muriyi de gold üye yapar mısınız 2019 beri tanıyoruz biliyonuz işte sağlam adam saygılar
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!